مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از اجرای طرح المان‌های نوری برای بیش از ۶۰ مسجد شهر در سال جاری خبر داد.

حمید قنادنیا در نشست گپ‌وگفت با اصحاب رسانه گفت: سازمان زیباسازی در نوروز و‌ ماه مبارک رمضان امسال نسبت به اجرای بسته نورپردازی شامل نورپردازی پل غدیر، نورپردازی ۸ کیلومتری خیابان امام خمینی(ره) و المان‌های نوری در ۳۱ مسجد شهر بود.

وی افزود: پروژه المان‌های نوری مساجد با استقبال خوبی روبرو شد و در سال جاری نیز ردیف بودجه جداگانه‌ای برای ۶۹ مسجد دیگر تعریف شده است.

وی خاطرنشان کرد: طراحی اولین بازیکده نور کشور برای نخستین‌بار در اصفهان و در مقابل هتل عباسی، دیگر پروژه مهم سازمان بود، چنانکه در سال‌های گذشته بیش از ۱۰ بازیکده در شهر رونمایی شده بود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه سازمان زیباسازی از آبان‌ماه سال گذشته طی مشارکت با تمامی دانشگاه‌های استان، نسبت به اجرای طرح «بوم‌شهر» در حوزه گرافیک شهری در خیابان سپاه اقدام کرد که با استقبال خوبی ازسوی دانشجویان این حوزه و مردم روبرو شد، گفت: از دیگر پروژه‌های سازمان در حوزه گرافیک شهری، پروژه «نقش ماه» بود که در آن ۴۰ سازه ماه در قالب نقاشی و‌ خط توسط هنرمندان متعددی اجرا و‌ در شهر نصب شد.

وی افزود: نصب سازه‌ پرنده‌های مزین به صنایع‌دستی، نصب تابلوهای ۱۱ سردار شهید در رینگ سوم شهر، نصب ۲ هزار پرچم ویژه ماه رمضان و نوروز و نصب بیش از ۳۰ سفره هفت‌سین در شهر از پروژه‌های سازمان در حوزه آذین‌بندی بوده است.

قنادنیا اظهار کرد: اجرای سمپوزیوم بین‌المللی سنگ، برگزاری اولین جشنواره مبلمان شهری با موضوع اصفهان و طراحی مبلمان مطالعه و کتابخوانی از پروژه‌های جاری سازمان زیباسازی است.

وی ادامه داد: «دستان شهر»، عنوان پروژه دیگری است که در آن قالب‌هایی از دستان هنرمندان بزرگ و سرشناس اصفهان ساخته و در شهر نصب خواهد شد. فاز نخست این پروژه در خردادماه سال جاری اجرا می‌شود.

وی افزود: رونمایی از گذر صنایع دستی در منطقه ۳، ساخت نماد زاینده‌رود‌، راه‌اندازی حدود ۴ هاب بازی در مناطق و آذین‌بندی‌های مناسبتی از پروژه‌های حال حاضر سازمان تا پایان سال جاری است.