*«چشم امید، بی‌برش و بی‌درد»*

به گزارش اقتصاد بازار به نقل از واحد روابط عمومی در یک دستاورد پزشکی مهم، بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان شاهد انجام نخستین جراحی ترمیم مجرای کیسه اشکی چشم به روش اندوسکوپی از راه بینی بود،

عملی که با نام علمی داکریوسیستورینوستومی اندوسکوپیک شناخته می‌شود. این جراحی توسط دکتر آروین شاهزمانی ، متخصص گوش و حلق و بینی با موفقیت کامل انجام شد و نقطه‌ی عطفی در مسیر درمان‌های کم‌تهاجمی در بیمارستان را رقم زد.

به گفته‌ی دکتر شاهزمانی پزشک معالج، مزیت چشمگیر این روش آن است که:

🔹 هیچ‌گونه برشی روی پوست بیمار ایجاد نمی‌شود

🔹 استخوان خارجی بینی دست‌نخورده باقی می‌ماند

🔹 و بیمار با حداقل درد و دوران نقاهت کوتاه‌تر، به زندگی روزمره بازمی‌گردد .

این موفقیت نه‌تنها گامی بزرگ در ارتقای خدمات درمانی بیمارستان است، بلکه نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای بیماران چشم‌انتظار درمان‌های نوین و انسانی‌تر خواهد بود.

به گفته دکتز شاهزمانی، این دستاورد ارزشمند با حمایت و پشتیبانی صمیمانه‌ی رئیس و معاون محترم بیمارستان ممکن شد. همراهانی که با نگاه آینده‌نگر و اعتماد به تخصص، زمینه‌ساز شکوفایی درمان‌های نوین در مجموعه‌ی درمانی ما هستند.