معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: امسال به مناسبت هم‌زمانی با دهه کرامت و معرفی اصفهان بعنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی، با بودجه ۱۰ میلیارد تومانی، ۲۶۰ عنوان برنامه با هزار و ۲۰۰ اجرا در شهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بازار، کمال حیدری، در نشست خبری آیین گشایش هفته فرهنگی اصفهان که در مدرسه چهارباغ برگزار شد، اظهار کرد: هفته فرهنگی به علت شهادت امام صادق(ع) با چند روز تأخیر برگزار شد و امروز اولین روز از هفته اصفهان است.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال این هفته «دورت بگردم» انتخاب شده ادامه داد: این ایام با دهه کرامت هم‌زمان شده است، همچنین در تقویم میلادی امسال اصفهان را بعنوان پایتخت گردشگری مجموعه شهرهای آسیایی معرفی کرده‌اند و تمام این موارد باعث شده سال جاری توجه ویژه‌ای به بحث گردشگری اصفهان داشته باشیم. بنابر این، یکی از هدف‌گذاری‌ها در برنامه راهبردی۱۴۱۰ شهرداری اصفهان بحث گردشگری است و این موضوع یکی از مزیت‌های خیلی مهم برای اصفهان است.

حیدری خاطرنشان کرد: با توجه به لهجه اصفهانی که وقتی چیزی را دوست داریم و برای ما عزیز است از عبارت(دورت بگردم) استفاده می‌کنیم، این عبارت به‌عنوان شعار امسال انتخاب شده که هم استعاره‌ای از عرض ارادت به اصفهان است و هم اشاره‌ای به بحث گشت‌وگذار در اصفهان دارد.

وی، محل برگزاری برنامه‌های این هفته را در گذر فرهنگی چهارباغ اعلام کرد و افزود: ۲۶۰ عنوان برنامه و هزار و ۲۰۰ اجرا در سطح شهر برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان ادامه داد: آنچه که در زمینه هنر و فرهنگ اصفهان وجود دارد با استفاده از ظرفیت‌های مختلف خدمت مردم تقدیم می‌شود. 

حیدری اضافه کرد: برنامه‌های مربوط به هفته اصفهان پنج موضوع از جمله آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی، صنایع دستی، خوراکی‌ها و اماکن متبرکه و شهدا را شامل می‌شود. وی اظهار کرد: محور اصلی برنامه‌ها در چهارباغ و از ابتدا تا انتهای چهارباغ درگیر این موضوعات خواهد بود و برنامه‌هایی با جلوه‌های مختلف تفریحی و هنری، نمایشی، بازی‌های محلی و معرفی مشاهیر برای این هفته تعریف شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: اختتامیه برنامه پوپک که یک برنامه بین‌المللی نقاشی است را در این هفته در تالار هنر خواهیم داشت و در این برنامه‌ها روی تاریخ شفاهی، مشاهیر، ارزش‌های مناطق و گردشگری محلی تمرکز شده است.

حیدری درباره میزان بودجه اختصاصی به هفته فرهنگی اصفهان گفت: ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای برگزاری برنامه‌های هفته اصفهان در نظر گرفته شده است. در این جلسه از دو پوستر هفته فرهنگی اصفهان و پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی نیز رونمایی شد.