اقتصاد بازار: مدیرعامل در شرکت MME گفت: کار جدید ما انتقال دانش فنی مربوط به صنایع معدنی و فولاد به داخل کشور است و سعی داریم به خاطر طرح ‌های بی شماری که نیاز به احداث دارند، نیاز به خرید مداوم تکنولوژی از خارج نباشد.
مرتضی آقاجانی تصریح کرد: با توجه به شرایط این صنعت در ایران و سرمایه گذاری های صورت گرفته در تولید و صنعت فولاد، جذابیت جدیدی به این حوزه اضافه نشده است. اما به نظر می رسد که برای رسیدن به 55 میلیون تن فولاد در سال 1404 نیاز به تجهیزات زیرساختی و اساسی داریم که برای تامین قطعات مصرفی و مواد اولیه آن نیاز به سرمایه گذاری های بهتر و زیرساختی بیشتری داریم. پس نیاز به کارهای زیرساختی و پشتیبانی و حمل و نقلی برای رسیدن به این افق داریم. در حال حاضر با توجه به رکود موجود در فولادسازی این صنعت سود زود بازدهی نصیب سرمایه گذارانش نمی کند و به نظر می رسد اگر سرمایه گذاری ها به سمت پشتیبانی و زیرساخت ها برود، مناسب تر است.
مدیرعامل سابق فولاد هرمزگان افزود: در شرایط کنونی که در رکود به سر می بریم ، تولید 55 میلیون تن معنایی ندارد. بنابراین باید شرایط و بستر تقاضا و مصرف محصولات فولادی مهیا باشد تا تولید به صرفه و معقول باشد.

منبع: نشریه چیلان

نشریه چیلان