اقتصاد بازار: نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته شامگاه گذشته در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان گشایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازار، نهمین سال برگزاری این نمایشگاه 93 مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، مازندران و آذربایجان شرقی و یک مشارکت کننده خارجی از کشور هندوستان در فضایی به مساحت هشت هزار متر مربع به نمایش جدیدترین توانمندی های خود می پردازند.
حاضران در این نمایشگاه در زمینه های تولید فولاد، چدن و فلزات غیرآهنی، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی وابسته، تصفیه خانه های صنعتی و خدمات صنعت متالورژی و شکل دهی فلزات، معادن و انجمن ها، نشریات و مراکز علمی مرتبط فعالیت دارند.
شرکت های فولاد مبارکه اصفهان، فولاد هرمزگان، هلدینگ توکا فولاد، آتیه فولاد نقش جهان، صنایع ریخته گری سپاهان فولاد آتشگاه، شرکت فولاد سفید دشت چهارمحال وبختیاری، فولاد امیرکبیر کاشان، شرکت صنایع ریخته گری اصفهان، مهندسی بین المللی فولادتکنیک، صنایع الکترواپتیک صا ایران و فولادین ذوب آمل از شاخص ترین مشارکت کنندگان این دوره نمایشگاه متالورژی و ریخته گری اصفهان هستند.
حضور شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تمامی شرکت های اقماری و زیرمجموعه خود در قالب یک سالن یک هزارمتری از جمله ویژگی های این دوره از نمایشگاه است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی اصفهان با اشاره به اینکه صنعت فولاد سال هاست اراده فولادین متخصصان و مسئولان عرصه صنعت و اقتصاد کشور را به خدمت گرفته و با عصاره اصیل دانش فنی و نیروهای بومی، پیشرفت و پیشبرد اهداف این بخش را به ارمغان آورده است، اظهار داشت: هر چند فضای سخت رقابت به ویژه در دوران رکود و سال های گذشته، برخی از توانمندی های این حوزه را به کوره مشکلات ریخت و فرصت خلق بازارهای جدید را از فعالان همیشه پرتلاش این عرصه سلب کرد اما همچنان مزیت های اقتصادی این صنعت در داخل کشور می تواند راهگشا و نقطه اتکای حرکت های بعدی قلمداد شود.
رسول محققیان با تاکید بر اینکه تحمیل مشکلات به فولادسازان کشور، به معنای تضعیف تولید ناخالص داخلی خواهد بود، تصریح کرد: باید قبول کرد که بخشی از مسایل پیش روی این صنعت از مشکلات درون صنعتی مانند بالا بودن هزینه تولید، آماده نبودن برای ورود به بازارهای جهانی، نیروی انسانی زیاد در مقابل بهره وری کم و میزان بهره وری انرژی نشأت می گیرد.
وی افزود: به هر روی، رکود یا رونق صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع تأثیرگذار در تولید ناخالص داخلی، موضوعی بسیار استراتژیک و راهبردی است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی اصفهان با بیان اینکه نمایشگاه های تخصصی نیز، نیرو و جان مایه اصلی خود را از همین نقش و اهمیت صنایع در اقتصاد داخل و خارج کشور می گیرند، گفت: در مسیر برپایی رویدادی مانند نمایشگاه ملی و بین المللی صنعت فولاد که شاهد گشایش آن در اصفهان هستیم، تمامی ارکان تأثیرگذار و حایز اهمیت این صنعت در کنار هم تجمیع شده و بر اساس مزیت های استانی و ویژگی های ملی این صنعت، فضایی برای بروز و ظهور جدیدترین تولیدات و خدمات و نیز معرفی کامل توانمندی های مجموعه های فعال در این عرصه پدید می آورند.
وی اظهار داشت: بیان مسایل و دغدغه ها و مشاهده عینی آنها و بررسی ویژگی ها، نیازها و لمس واقعیت آن در فضای نمایشگاه، این امکان را در اختیار همه مشارکت کنندگان، مسئولان، دست اندرکاران و تئوری پردازان این عرصه قرار می دهد که فراتر از معرفی و آشنایی با دستاوردها و خدمات، به لایه های عمیق تر این صنعت رسوخ کرده و نقاط ضعف و قوت را به صورت میدانی آسیب شناسی کنند.