اقتصاد بازار: انجمن آهن و فولاد ایران نیز به عنوان یکی از حامیان رشد و توسعه تکنولوژی، آموزش، پژوهش و نشر اطلاعات در زمینه های تخصصی آهن و فولاد از برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس حمایت کرده و ایجاد بستری مناسب برای ارایه توانمندیهای صنعتی داخلی و خارجی و همچنین جریان انتقال دانش فنی در جهت رسیدن به اهداف کلان را از این رویداد انتظار دارد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازار، ریيس هيأت مديره انجمن آهن و فولاد ایران درباره برگزاری نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته (Metalex) که از 12 تا 15 مرداد در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می شود، اظهار کرد: پیش فروش محصولات و سفارش گیری یکی از مهمترین اهدافی است که مشارکت کنندگان در این نمایشگاه دنبال می کنند.
دكتر عباس نجفي زاده در گفت و گو با واحد رسانه شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، افزود: همچنین عرضه و نمایش توانمندیها و معرفی کالاهای جدید، کسب بازارهای جدید، برقراری ارتباط با مصرف کنندگان و بهبود روابط با مشتریان از دیگر محورهایی است که شرکت های حاضر در این نمایشگاه هدف گذاری کرده اند. وی تأکید کرد: انجمن آهن و فولاد ایران نیز به عنوان یکی از حامیان رشد و توسعه تکنولوژی، آموزش، پژوهش و نشر اطلاعات در زمینه های تخصصی آهن و فولاد از برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس حمایت کرده و ایجاد بستری مناسب برای ارایه توانمندیهای صنعتی داخلی و خارجی و همچنین جریان انتقال دانش فنی در جهت رسیدن به اهداف کلان را از این رویداد انتظار دارد.
نجفی زاده اضافه کرد: انتظار می رود در حواشی برگزاری این نمایشگاه، مباحثی که در بهبود وضعیت صنعت آهن و فولاد کشور مؤثر باشد نیز مطرح شود.
وی با اشاره به بزرگترین چالش کشور در بخش آهن و فولاد گفت: وجود رقباي مهم در بازار صادراتي مانند چين و تركيه، بهرهوري پايين در صنعت فولاد، شبكه نامناسب حملونقل ريلي، عدم وجود استراتژي مناسب براي توسعه صنعت فولاد، عدم رغبت به توليد محصولات فولادي نوين با ارزش افزوده بسيار بالاتر و نبود امكانات زيربنايي مناسب را میتوان چالشهای اصلی توسعه صنعت فولاد در کشور دانست.
ریيس هيأت مديره انجمن آهن و فولاد ایران با ارزیابی وضعیت استان اصفهان در زمینه صنعت آهن و فولاد، تصریح کرد: وجود صنایع فولادی قدرتمند از جمله فولاد مبارکه و همچنین ذوب آهن اصفهان و شرکتهای تابعه و بالا دست و پایین دست این صنایع و همچنین وجود شهرکهای صنعتی متعدد به ویژه در صنایع فلزی موجب شده که استان اصفهان به عنوان نقطه عطف فولاد در ایران به حساب آید و بنابراین میتوان اصفهان را به عنوان قطب فولاد ایران معرفی کرد. وی ادامه داد: دعوت از شرکتهای فولادی بزرگ و مسوولین این شرکت ها، دعوت از شرکتهای خارجی و برگزاری سمینارها و سخنرانیهای علمی و نیز تک موضوعی کردن نمایشگاه، اقداماتی در راستای هرچه بهتر و تخصصیتر برگزار شدن این نمایشگاه خواهد بود.
نجفی زاده در زمینه موضوعات پیشنهادی برای برگزاری همایش یا سمینار در حاشیه برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس، برگزاری سمینار آموزشی با عنوان و موضوع ”اکولوژی صنعتی و ملاحظات زیست محیطی“ را توصیه کرد. وی خاطرنشان کرد: نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته باید در حد قابل قبول و با توجه به نیاز کشور برپا شود و بی شک برگزاری یک نمایشگاه تکراری که نتواند انگیزه ای برای شرکت کنندگان ایجاد کند، مثمر ثمر نخواهد بود.
گفتنی است انجمن آهن و فولاد ایران علاوه بر حمایت معنوی، در قالب غرفه نیز در این نمایشگاه حضور دارد.