• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: سه شنبه 22 مهر 1404, 21 ربیع‌الثانی 1447, Tuesday 14 October 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 16550
منتشر شده در پنج شنبه, 20 خرداد 1400 09:37
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان:

فولاد مبارکه با شبکه گذاری پساب به مصرف کمتر از آب تازه روی آورد

فولادمبارکه مطالبه ۳۰ ساله مردم را ۵ ساله اجرایی کرد
توضیحات

معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان گفت:شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن با شبکه گذاری، اقدام به استفاده از پساب شهری کرده اند چراکه شهرستانهای لنجان، مبارکه، فلاورجان و فولادشهر فاقد زیرساخت های شبکه فاضلاب بودند که این دو صنعت اقدام به احداث شبکه جمع آوری، خطوط انتقال و تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب نمودند.

امیرحسین حکمتیان با اشاره به اقدامات موثر صنایع بزرگ اصفهان در مصرف بهینه آب اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن با صنعت شبکه گذاری به استفاده از پساب اقدام کرده اند چراکه شهرستانهای لنجان و مبارکه و فلاورجان و فولادشهر فاقد زیرساخت های شبکه فاضلاب بودند که این دو صنعت اقدام به احداث شبکه جمع آوری، خطوط انتقال و تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب نمودند.

وی افزود: صنایعی نظیر نیروگاه و پالایشگاه هم با احداث تصفیه خانه تکمیلی در راستای بهره گیری از پساب اقدام کرده اند.

معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه در قالب قرارداد بیع متقابل با شرکت آبفای استان اصفهان نسبت به تامین منابع مالی مورد نیاز در راستای احداث شبکه و تصفیه خانه های فاضلاب در شهرهای شهرستان مبارکه شامل دیزیچه، زیباشهر، کرکوند، مبارکه و همچنین در شهرهای زاینده رود، زرین شهر، سده لنجان، ورنامخواست و چم گردان در شهرستان لنجان اقدام کرد تا از پساب حاصله از احداث این شبکه های فاضلاب در بخش صنعت استفاده کند.

وی افزود: در طی این قرارداد تاکنون  ۵۰۰ کیلومتر لوله گذاری فاضلاب و احداث یک تصفیه خانه و ۶ باب ایستگاه پمپاژ فاضلاب انجام گرفته و بر اساس آن ۴۵۰ لیتر در ثانیه از پساب حاصله در صنعت فولاد استفاده خواهد شد که این امر نقش مهمی در کاهش بارگذاری آب مصرفی بر رودخانه زاینده رود داشته است.

معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان تصریح کرد: با توجه به اعتبارات محدود دولتی در سنوات گذشته برای احداث تاسیسات فاضلاب در شهرستانهای مبارکه و لنجان، قطعا تا ۳۰ سال آینده مردم این شهرها از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهره مند نمی شدند؛ اما با مشارکت شرکت فولاد مبارکه و شرکت آبفای اصفهان در این پروژه، طی ۵ سال شاهد پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد هستیم.  

وی اضافه کرد: منافع این طرح شامل ارتقاء استانداردهای زیست محیطی منطقه، افزایش سطح بهداشت عمومی و حفاظت کیفی از منابع آبهای زیرزمینی و کاهش بارگذاری آب مصرفی مورد نیاز صنعت در رودخانه زاینده رود است.

معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه های شاخص زیست محیطی در کشور طی بازدید نماینده سازمان یونسکو مورد تحسین واقع شد.  

وی گفت: امیدواریم پروژه احداث شبکه جمع آوری، خطوط انتقال و تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب در شهرستانهای مبارکه و لنجان با مشارکت شرکت فولاد مبارکه و آبفای استان اصفهان تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری کامل و نهایی برسد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

اصفهان، میزبان بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز
نقش کليدي معاونت فرهنگي و اجتماعي در ارتقاي امنيت اجتماعي و آرامش جامعه
مدرسه ۱۲ کلاسه «ایران‌زمین» در ناحیه چهار اصفهان افتتاح شد
تنوع گیاهی و افلیمی کشور، امتیازی برای ورود عسل ایران به بازارهای جهانی
برگزاری مراسم پنجاه و دومین تحلیف کارآموزان وکالت در استان اصفهان
کاهش هزینه ها، توسعه تکنولوژی و تنوع محصولات مبتنی بر شرایط بازار
آمپر دلاری قیمت مسکن
رهبر مخالفان ونزوئلا، برنده صلح نوبل
پایان تجارت ۲۵ ساله؟
خام‌فروشی بهینه است؟
استيضاح سياسي يا تخصصي؟
جایگاه مهم و استراتژیک مجتمع پتاس خوروبیابانک در تامین نهاده ها و امنیت غذایی کشور
استان اصفهان رتبه اول با تولید سالانه 209 هزار تن تخم مرغ
آغاز بهره‌برداری از شش نیروگاه خورشیدی جدید در استان اصفهان
ضرورت حمایت از توسعه زیرساخت های پست و نوسازی ساختمان ها
تنگنای مسکن در ایران
«پلاسما»بازیگر جدید دنیای رمزارزها
خودروسازان اروپایی در معرض نابودی
مكران جانشين تهران؟
كشف۱۰ تريليون فوت‌مكعب گاز درجنوب
اعتراض فین تکی ها به بانک مرکزی
ديرهنگام؛ اما اثر گذار
ریال از نفس افتاده
توجه به ظرفیت‌های استراتژیک و چالش‌های صادراتی
افزایش نرخ ارز ناشی از هراس افکنی دشمن در اقتصاد ایران است
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا