مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند از تولید و تامین 60درصد از محصولات تاسیسات کشور شامل لوله و اتصالات خبر داد و با یادی از تلاش و همت مرحوم حاج ناصر جنتی در راه اندازی این صنعت، نقش او در بکارگیری 5هزار و500 نفر نیروی کاردر سالهای 1377، تولید قطعاتی برای مهمات جنگ و حمایت های اقتصادی اجتماعی در آن زمان، از برخی بی مهری هایی که موجب مشکلاتی برای این صنعت و بیکاری نیروی کار شد، انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بازار، علیرضا جنتی، مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند در نشستی با خبرنگاران با گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: بالغ بر ۳۵۴۱ نفر بیمه شده در گروه صنایع گیتی پسند فعالیت می کنند و این هلدینگ با ۴ هزار متر زمین و بالغ بر دو میلیون سرمایه گذاری در سال ۱۳۷۷ آغاز به تولید محصولات خود کرد و اکنون ۲۷ مجموعه تولیدی و ۴۲ شرکت ثبتی و ۲ هلدینگ زیر مجموعه هلدینگ صنایع گیتی پسند فعال هستند.
جنتی با بیان اینکه ۶۰درصد کل نیاز کشور در بخش ساختمان را تأمین میکنیم، افزود: در سال 1402 حدود 30 میلیون قطعه از این کارخانه صادر شده است.
مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند بیان کرد: در حدود ۱۵-۱۰ سال پیش بالغ بر ۹۵ درصد از بعضی از مواد اولیه تولیدات ما از خارج کشور تأمین میشد که با کمک جوانان این مرز و بوم امروز بالغ بر ۱۰۰درصد مواد اولیه محصولات را از مواد اولیه داخلی تأمین میکنیم.
او در ادامه توضیح داد: قطعی برق مشکلات متعددی برای صنایع از جمله گروه صنایع گیتی پسند به وجود آورده که با وجود استقرار ژنراتورها همچنان تولید کاهش یافته اما با این حال کارگران و پرسنل از سوی مجموعه حمایت میشوند که امیدواریم با برنامهریزی و جلسات هم اندیشی با توانیر این معضل نیز رفع شود.
احداث ۳ نیروگاه خورشیدی در کشور توسط گروه صنایع گیتی پسند
او درباره نیروگاههای خورشیدی عنوان کرد: ۳ نیروگاه خورشیدی در شیراز، یزد و سیرجان با ظرفیت تولید هر کدام ۱۰ مگاوات مجموعاً ۳۰ مگاوات برق نیز در دسترس داریم که ۱۵۰ میلیارد تومان از بابت انتقال برق به شبکه از طریق این نیروگاهها از دولت طلبکار هستیم اما متأسفانه اگر یک روز پرداخت قبوض برق ما دیر شود، ادارات برق بدون تعلل برق واحدهای ما را قطع میکنند.
مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند بیان کرد: ۵۳۴ میلیارد تومان سرمایه مردم در سال ۱۳۹۰ در هلدینگ ما سرمایه گذاری شد که در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان یعنی با سود کامل به سرمایه گذاران پرداخت شد و در حال حاضر کاملاً به صورت خصوصی فعالیت میکنیم.
فعالیت ۵۰۰ نماینده فروش در گروه صنایع گیتی پسند
جنتی با بیان اینکه ۵۰۰ نماینده فروش و ۶ هزار عامل فروش در سراسر کشور در گروه صنایع گیتی پسند فعال هستند، افزود: باشگاه مجریان گیتی پسند ویژه مجریان تاسیساتی آب و فاضلاب است. در حقیقت باشگاه مجریان تاسیساتی، فاز نخست باشگاه مشتریان گیتی پسند است و در آیندهای نزدیک باشگاههای ویژه نصابان درب، فروشندگان و نمایندگان فروش، مهندسین، کارکنان، تأمین کنندگان و … نیز راه اندازی خواهد شد که در حال حاضر ۴۰ هزار نفر در این باشگاه عضو هستند.
او گفت: مصالح ساختمانی گروه صنایع گیتی پسند با برند ترکیه به بازار اروپا صادر میشود. درواقع، شرکتی در ترکیه سفارشات خود را به ما ارائه میکند. همچنین سال ۸۹ برای تولید لولههای پنج لایه PEX-AL-PEX که یکی از جدیدترین نسلهای لوله پلیمری هستند که از دو لایه پلیاتیلن، یک لایه آلومینیوم و دو لایه چسب تولید میشوند و معروف به طلای پلیمر جهانی است فقط یک خط تولید از چین خریداری کردیم و ۳ با بومی سازی ۳ ماه بعد این خط با مواد داخلی به تولید رسید.
مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ میلیون قطعه فقط از یکی از شرکتهای صنایع گیتی پسند خارج شد که همه اقدامات از تولید تا بستهبندی در همان شرکت انجام شد. همچنین در سالهای گذشته 115 میلیون متر لوله تولید و به بازار تحویل داده ایم.
جنتی خاطرنشان کرد: "شرکت میراث ناصر" به یادبود مرحوم حاج ناصر جنتی بنیانگذار و پدر معنوی گروه صنایع گیتی پسند تأسیس شد که ۱۰ درصد از درآمد کل این گروه در این شرکت صرف امور خیریه، پرداخت وام و کمک به نیازمندان میشود.
او با اشاره به همکاری با دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان افزود: ۸ نفر نخبه که ۴ نفر نیز خانم هستند در دانشگاهها شناسایی شدند که در حال حاضر در آزمایشگاههای صنایع گیتی پسند مشغول به فعالیت هستند و محصولات جدید و کاربردی در بخش صنعت ساختمان معرفی و تولید میکنند.
احداث مسجد مدرسه محور با همکاری شهرداری اصفهان
مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند گفت: اولین مسجد مدرسه محور در استان اصفهان با مشارکت گیتی پسند و همکاری شهرداری در حال تأسیس است که از شهرداری درخواست داریم مراحل پیشرفت این پروژه را تسهیل نماید و در این مسیر با ما همراهی کند تا بتوانیم در راستای مسئولیتهای اجتماعی گام بلندی برداریم.
جنتی با اشاره به فعالیت گروه صنایع گیتی پسند در زمینه ورزش در بخشهای هندبال، فوتسال، و والیبال ادامه داد: با حمایتهای مالی و معنوی، تیم فوتسال گیتی پسند در ۸ دوره نایب قهرمان و ۴ دوره قهرمان کشور شدند که آخرین قهرمانی در سال ۱۴۰۲ کسب شد.
او گفت: یکی دیگر از موانع تولید، بحث انتقال ارز به خارج از کشور و برگشت آن است؛ چه برای محصولاتی که صادر و چه محصولاتی که وارد میکنیم. امیدواریم این مشکل زودتر حل شود و سرمایه در گردش تولیدکننده را به مراتب پایین بیاورد تا کمک شایانی به تولیدکنندگان شود.
مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند در پایان خاطرنشان کرد: در بخش شرکتهای دولتی و خصوصی استان در رتبه چهارم و در بخش خصوصی رتبه دوم را به دست آوردهایم همچنین گروه صنایع گیتی پسند متعلق به استان اصفهان است و از همه دستگاههای اجرایی و دولتی درخواست داریم ما را در مسیر رونق تولید و کسب و کار همراهی کنند تا بتوانیم چراغ صنعت استان و کشو را روشن نگه داریم.