• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: چهارشنبه 29 مرداد 1404, 25 صفر 1447, Wednesday 20 August 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 13130
منتشر شده در شنبه, 07 تیر 1399 23:59
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مادگی بانک هندی برای کمک به واردات غیرنفتی از ایران

پرداخت با مکانیسم روپیه

توضیحات

در حالی که هند واردات نفت خود را از ایران متوقف کرده است، بانک یوسی‌او که با شرکت ملی نفت ایران کار می‌کرد به دنبال راه‌های دیگری برای زنده نگه داشتن مکانیسم پرداخت روپیه به ایران است.


به گزارش اقتصادبازار به نقل از به نقل ازبیزینس تایمز، در حالی که هند واردات نفت خود را از ایران متوقف کرده است، بانک یوسی‌او که با شرکت ملی نفت ایران کار می‌کرد به دنبال راه‌های دیگری برای زنده نگه داشتن مکانیسم پرداخت روپیه به ایران است.

به گفته ای‌کی گوئل، مدیرعامل بانک یوسی‌او، این بانک در حال مذاکره با واردکنندگان است تا از این سازوکار برای واردات غیر نفتی استفاده کند.

وی ادامه داد: در چند ماه گذشته، پرداخت جدیدی وارد حساب نشده است. ما در حال بررسی فرصت برای واردات کالاهای دیگر مانند میوه‌های تازه تحت این سازوکار هستیم. نقش ما در اینجا نه تنها تسویه حساب بلکه تسهیل تجارت بین هند و ایران است.

بر اساس این گزارش، در پی تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران، هند نمی‌تواند در تجارت با ایران از دلار استفاده کند. از این رو یک مکانیسم ویژه تجارت روپیه - ریال برقرار شده است.

بر این اساس، پالایشگاه‌های نفت هند وجوه را به بانک‌های تعیین شده برای واردات نفت از ایران واریز می‌کردند. این وجوه که به صورت روپیه بود پس از آن برای تسویه با تاجرانی که از هند به ایران صادر می‌کردند استفاده می‌شد.

بانک یوسی‌او و آی‌دی‌بی‌آی دو بانکی هستند که از این مکانیسم پرداخت پشتیبانی می‌کنند و چنین سپرده‌هایی بخش عمده‌ای از سپرده‌های کم هزینه را برای وام دهندگان تشکیل می‌دهند.

با این حال، حتی با وجود آنکه واردات نفت از ایران به صفر رسیده است، صادرات به همان میزان کاهش نیافته است.

براساس داده‌های دولت هند، واردات این کشور از ایران در سال مالی 2018-2019 نزدیک به 13 میلیارد دلار بوده است که از آوریل 2019 تا ژانویه 2020 به حدود 1.35 میلیارد دلار کاهش یافته است.

در مقابل، کاهش صادرات هند به ایران بسیار کمتر بود. صادرات به ایران در سال مالی 2018-2019 به میزان 3.5 میلیارد دلار بوده که بین آوریل و ژانویه در سال مالی جاری به 2.8 میلیارد دلار کاهش یافته است.

برنج، چای، شکر و محصولات دارویی، کالاهای اساسی صادرات هند به ایران هستند که بیشترین سهم را برنج به خود اختصاص می‌دهد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

اعتبارات تخصیصی هنوز هم تکافوی نیازهای استان را نمی کند
مناقشه جدید خودرویی با حکم تعزیرات
رکوردشکنی بیت‌کوین
ارمنستانی‌ها گفته‌اند خط قرمزهای ایران را رعایت کرده‌اند
مشکلات اقتصاد با «حذف صفر» حل می‌شود؟
واقعیت یا بازی آماری؟
فرهنگ پشت در گیشه
خدمت ديپلماسي به اقتصاد تركيه
ساعت اقتصاد همچنان عقب مي‌رود
نوروتراپی از روش های درمانی غیرتهاجمی و موثر در اصلاح عملکرد مغز
غفلت از پتانسیل های اقلیمی، تاریخی و ارزآوری صنعت پرورش اسب
امکان دسترسی مردم به خدمات درمانی در تمام تخصص‌ها در تمام روزهای هفته
بازارهای جهانی لرزیدند
خون تازه در رگ‌هاي اقتصاد ايران
طلا؛ پادشاه بدون جانشین
نفوذ صنعتی ترکیه در سوریه
«جاده ترامپ» در مسیر قفقاز
از كپي‌برداري تا نمايش‌زدگي
پیامدهای اقتصادی یک تصمیم سیاسی
پرتگاه معیشتی
تور مالیاتی برای سفته‌بازان
از تجلیل اصحاب رسانه تا روایت مسئولیت اجتماعی در تبیان و گروه رجال
آغاز طراحی طبقه ایمن در مدارس همزمان با تقویت ابعاد سخت‌افزاری و محتوایی
اجرای ۲۲۱ پروژه نوسازی مدارس در قالب طرح نهضت عدالت آموزشی در سطح استان
اصفهان، میزبان اولین نمایشگاه تخصصی معماری، مرمت و نما
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا