• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: پنجشنبه 30 مرداد 1404, 26 صفر 1447, Thursday 21 August 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 10029
منتشر شده در چهارشنبه, 22 آبان 1398 08:44
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مشاور معاون وزیر کشاورزی مطرح کرد؛

رتبه چهارم ایران در تولید عسل

توضیحات

مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: ایران با تولید سالانه ۸۸ هزار تن عسل رتبه چهارم جهان را در این زمینه به خود اختصاص داده‌است.

غلامحسین طهماسبی دوشنبه شب در پنجمین جشنواره استانی عسل “کنار” در جم بیان کرد: طبق آمارهای جهانی در سال ۲۰۱۷ میزان تولید عسل جهان، یک میلیون و ۶۰ هزار تن در سال است که سهم ایران ۶۹ هزار تن بود اما هم‌اکنون این رقم به ۸۸ هزار تن رسیده‌است.

وی اضافه کرد: همچنین ایران هفت میلیون و ۲۰۰ کندوی عسل از مجموع ۹۰ میلیون کندوی عسل جهان را در اختیار دارد و  از این حیث پس از کشورهای ترکیه، هند و چین رتبه چهارم جهان را داراست و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، انتظار داریم این رتبه ارتقا یابد.

طهماسبی با اشاره به شیوع بیماری هایی چون دیابت، مشکلات کبدی و افسردگی در ایران و جهان اظهار داشت: یکی از راه‌های مهم در کاهش بیماری‌های خاص مثل دیابت و کبد تغذیه است که یکی از مواد غذایی سالم عسل با دارا بودن ویژگی‌های شفابخشی بسیار بالا است.

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: عسل کنار که استان بوشهر در تولید آن پیشتار است یکی از عسل های باکیفیت جهان است که بر اساس تحقیقات انجام شده از لحاظ کیفی، ویژگی‌هایی مشابه مرغوب ترین عسل جهان را داراست.

طهماسبی بیان کرد: به طور قطع با تحقیقات بیشتری که در دست اجر است ویژگی‌های شفابخشی این نوع عسل، بیشتر شناخته خواهد شد.

او  یادآور شد: نخستین سرطان در مردان سرطان گوارش است که یکی از درمان های مهم برای این بیماری، عسل کنار کوچک است که در شهرستان جم و جنوب کشور به وفور یافت می‌شود.

مشاور وزیرجهاد کشاورزی اظهار کرد: بر خلاف بسیاری از مواد غذایی سالم، سرانه مصرف عسل در ایران در شرایط مطلوبی است و امیدواریم این ماده غذایی نقش بیشتری را در سفره‌های خانوارها ایفا کند.

منبع: ایرنا

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

دوام و موفقیت کسب و کارها در گرو برخورداری از اطلاعات حسابرسی و مالیاتی است
پروژه نامه های بی جواب با اهداف مهارت آموزی و انجام فعالیت های تیمی
اعتبارات تخصیصی هنوز هم تکافوی نیازهای استان را نمی کند
مناقشه جدید خودرویی با حکم تعزیرات
رکوردشکنی بیت‌کوین
ارمنستانی‌ها گفته‌اند خط قرمزهای ایران را رعایت کرده‌اند
مشکلات اقتصاد با «حذف صفر» حل می‌شود؟
واقعیت یا بازی آماری؟
فرهنگ پشت در گیشه
خدمت ديپلماسي به اقتصاد تركيه
ساعت اقتصاد همچنان عقب مي‌رود
نوروتراپی از روش های درمانی غیرتهاجمی و موثر در اصلاح عملکرد مغز
غفلت از پتانسیل های اقلیمی، تاریخی و ارزآوری صنعت پرورش اسب
امکان دسترسی مردم به خدمات درمانی در تمام تخصص‌ها در تمام روزهای هفته
بازارهای جهانی لرزیدند
خون تازه در رگ‌هاي اقتصاد ايران
طلا؛ پادشاه بدون جانشین
نفوذ صنعتی ترکیه در سوریه
«جاده ترامپ» در مسیر قفقاز
از كپي‌برداري تا نمايش‌زدگي
پیامدهای اقتصادی یک تصمیم سیاسی
پرتگاه معیشتی
تور مالیاتی برای سفته‌بازان
از تجلیل اصحاب رسانه تا روایت مسئولیت اجتماعی در تبیان و گروه رجال
آغاز طراحی طبقه ایمن در مدارس همزمان با تقویت ابعاد سخت‌افزاری و محتوایی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا