• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: چهارشنبه 12 شهریور 1404, 10 ربیع‌الاول 1447, Wednesday 3 September 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 8943
منتشر شده در شنبه, 16 شهریور 1398 09:03
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

ورود گردشگر چینی از شانگهای

توضیحات

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در «شانگهای»‌، بهره‌مندی حداکثری از فرصت لغو روادید با چین و به‌تبع این اقدام، پاسخ به کنجکاوی ایجاد شده میان گردشگران چینی برای معرفی تصویر واقعی از کشورمان را مهم‌ترین گام در توسعه روابط گردشگری میان دو کشور اعلام کرد.  

به گزارش روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی «ولی تیموری» معاون گردشگری، در دیدار با «رمضان پرواز» سرکنسول جدید ایران در «شانگهای» چین، با بیان اینکه انتخاب چین به‌عنوان یکی از اولویت‌های بازار گردشگری ایران در جذب حداکثری گردشگران خارجی و نیز همکاری نزدیک حوزه گردشگری با نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در کشورهای هدف نقش موثری در تقویت تعاملات گردشگری دو کشور خواهد داشت، گفت: از این رو لازم است از هیجان و کنجکاوی که به‌واسطه لغو روادید در اذهان گردشگران چینی ایجاد شده؛ به نحو موثری در تصویرسازی واقعی از جامعه پویا و پرنشاط ایران امروزی و جذب سهم شایسته از این بازار مهم گردشگری بین‌المللی استفاده شود.

تیموری همچنین به یکی از برنامه‌های معرفی ایران در چین اشاره کرد و گفت: آنچه امروز نیاز ما در این بخش به‌شمار می‌آید؛ ارائه محتوای جذاب درباره جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری ایران در رسانه‌های حقیقی و مجازی این کشور است.  وی گفت: طبق آمار سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در سال ۲۰۱۸، به ازای ورود هر گردشگر به منطقه جنوب آسیا ۱۴۹۰ دلار درآمد برای کشور میزبان حاصل می‌شود؛ بنابراین چنانچه این رقم را در مقایسه با هزینه استخراج هر بشکه نفت خام در نظر بگیریم، اهتمام ملی برای بهره‌مندی از بسترهای مساعد جهت جذب بیش از پیش گردشگران و رونق بازارهای هدف ضرورتی دوچندان پیدا می‌کند.  همچنین در این دیدار «رمضان پرواز» نیز با برشمردن اهمیت و جایگاه شهر «شانگهای» در اقتصاد و ارتباطات چین تاکید کرد که با اولویت قرار دادن موضوع گردشگری و اهمیت لغو روادید این کشور در راس برنامه‌های خود به‌عنوان سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای چین در راستای تقویت تعاملات حوزه گردشگری دو کشور اهتمامی جدی خواهد داشت.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

مشارکت بانک توسغه تعاون در پیشبرد طرح های توسعه و حمایت از کسب و کارها
آژیر قرمز رشد نقدینگی
نقشه تورمی ایران
دو روی سکه توسعه
خوش‌بینی درباره بازار کالاهای مصرفی
ماموريت در شانگهاي
درخشش صندوق‌های طلای بورسی
ثبت ۹/‏‏۱۱‌میلیارد سفر داخلی در چین
پنج دستورکار اصلی تحول نظام مالیاتی
نوبت فصل بی‌گازی
تشدید آلاینده ها و مرگ هزاران شهروند اصفهانی و بحران زیست محیطی فرونشست
پاتک مالی به مکانیسم ماشه
فشار فدرال‌رزرو بر بازار کریپتو
امنیت غذایی، قربانی بی‌تدبیری وزیر
جزئیات سفر ۴روزه پزشکیان به چین
پکن؛ معمار نظم جدید جهانی
بازار اجاره در مسير آرامش؟
سهامداران دست به ماشه!
افزایش قیمت خودرو درنتیجه بی ثباتی نرخ ارز، اختلاف بهای قطعات و قیمت گذاری دستوری
رونمایی از ۱۳۰ دستگاه تاکسی برقی جدید در شهر اصفهان
پروژه عظیم بهینه‌سازی روشنایی معابر اصفهان کلید خورد
چالش‌های حفاظت از بافت تاریخی اصفهان؛ شهرداری در مسیر احیای میراث، ولی دست تنها
فولاد مبارکه از برق تولیدشده خودش هم محروم شد!
چگونگی تاب‌آوری در زنجیره آهن و فولاد کشور در مقابل ناترازی ها
توقیف ساعتی 58331 دستگاه خودرو در 5 ماهه امسال
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا