اقتصاد بازار: معاون سرمایهگذاری و طرحهای ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از جذب و هزینه 17 میلیارد و 300 میلیون ریال در زیرساختهای گردشگری خبر داد.
حمید امینی اظهار کرد: این اعتبارات در سه گروه تامین زیرساختهای مناطق نمونه گردشگری، کمپینگها و اردوگاههای گردشگری، از محل منابع ملی و استانی به استان اصفهان اختصاص یافته بود که با وجود تخصیصهای دیرهنگام، باتلاش مداوم و مستمر پرسنل معاونت سرمایهگذاری، مهندسان و ناظران دفتر فنی و بخش مالی ادارهکل میراث فرهنگی استان جذب و هزینه شد.
وی افزود: تکمیل زیرساختهایی نظیر دیوارکشی و ایمنسازی کمپ گردشگری آتشگاه، تکمیل جاده دسترسی منطقه نمونه ورتون (با مشارکت ادارهکل راه و شهرسازی استان) و تکمیل زیرساختهای منطقه نمونه تالاب گاوخونی از جمله مواردی بود که با بهرهمندی از اعتبارات یاد شده در شهرستان اصفهان ایجاد شد.
معاون سرمایهگذاری و طرحهای ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: بخشی از این اعتبارات در شهرستان نظنز، برای تکمیل جاده دسترسی منطقه نمونه کشه، تاسیسات برق منطقه نمونه متینآباد و زیرساختهای سایت جشنواره انار بادرود و در شهرستان سمیرم برای ایجاد سرویس بهداشتی در محوطه امامزاده زیدبن علی، سکوسازی و ایجاد نشیمنگاه در کمپ گردشگری و محوطهسازی در ورودی شهر سمیرم اقدام شد.
وی تخصیص اعتبارات برای ادامه برقرسانی به پروژه منطقه نمونه گردشگری گلستانکوه در شهرستان گلپایگان، احداث سرویسهای بهداشتی در کمپینگ گردشگری شهرستان اردستان و همچنین اردوگاه خور شهرستان خوروبیابانک را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.
امینی تصریح کرد: در این سال مالی، همچنین با توجه به اینکه قناتهای مزدآباد و وزوان (در شهرستان شاهینشهر و میمه) و قنات دو طبقه اردستان در آستانه ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو هستند، تصمیم گرفته شد مبالغی صرف ایجاد زیرساختهای مناسب برای راهنمایی و هدایت گردشگران و تامین آسایش آنان با رعایت ضوابط و اصول فعالیت در محوطهها و سایتهای ثبت جهانی هزینه شود.
وی ادامه داد: همچنین دیون پروژههای کمپینگ گردشگری شهرستانهای شهرضا، دهاقان (دزج و اردسته)، نایین (انارک)، شاهینشهر و میمه، کاشان (برزک و دره) از همین محل تامین و پرداخت شد.
معاون سرمایهگذاری و طرحهای ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: برنامهریزی، ایجاد و تکمیل زیرساختهای گردشگری از مهمترین وظایف معاونت سرمایهگذاری و طرحها در استانها است که متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی دولت و کمبود اعتبارات لازم، کمتر شاهد درخشش استانها در این حوزه بودهایم.
وی اضافه کرد: این در حالی است که اکثر سرمایهگذارانی که پا به عرصه سرمایهگذاری در گردشگری میگذارند چشم انتظار کمک دولت در تامین زیرساختهای پروژههای سنگین خود هستند و این را دائما مطالبه میکنند.
منبع: خبرگزاری فارس