مدیر منطقه ۲ عملیات انتقال گاز ایران از رفع ۶۶ مورد نشتی گاز در خطوط و تأسیسات این منطقه از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آبان ماه خبر داد و تأکید کرد که برخی از این موارد به پیچیدگی یک پروژه کامل بوده است.
️به گزارش اقتصاد بازار به نقل از روابط عمومی منطقه ۲ عملیات انتقال گاز ایران، اسدالله مهری، مدیر منطقه، اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آبان ماه، تعداد ۶۶ مورد نشتی گاز در خطوط و تأسیسات منطقه شناسایی و به طور کامل رفع شده است. وی با اشاره به اهمیت ایمنی و پایداری شبکه انتقال گاز، خاطرنشان کرد: برخی از این موارد از پیچیدگی فنی بالایی برخوردار بودند و به اندازه یک پروژه کامل، نیازمند برنامه ریزی و اجرای عملیات تخصصی بوده اند.
️اسدالله مهری افزود: پایش مستمر خطوط، استفاده از فناوریهای نوین تشخیص نشتی و به کارگیری نیروهای مجرب از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری و مدیریت به موقع چنین مواردی انجام میشود. ️مدیر منطقه ۲ عملیات انتقال گاز ایران همچنین بر تداوم نظارتها و بازرسی های دوره ای برای حفظ ایمنی و کارایی شبکه گازرسانی تأکید کرد و گفت: این اقدامات در چارچوب مسئولیتهای اجتماعی و حرفه ای شرکت انتقال گاز ایران برای تأمین ایمنی و پایداری جریان گاز انجام می گیرد.