اقتصاد بازار: مسئول روابط خارجي اتاق بازرگاني مشترك تونس و ايران گفت: اعتبارات اسنادي (L.C) بين ايران و تونس تا يك ماه ديگر برقرار مي شود.

آفس نورالدين در ديدار با نائب رييس اتاق بازرگاني و جمعي از فعالان اقتصادي اصفهان، بیان کرد: اعتبارات اسنادي(L.C) بين تونس و ايران به صورت عادي برقرار مي شود و بازرگانان دو كشور مي توانند از اين ظرفيت مالي براي توسعه همكاري هاي اقتصادي استفاده كنند.
وي افزود: عادي شدن روابط بانكي مهمترين ابزار ارتباطي بين دو كشور براي افزايش مبادلات تجاري است.
نورالدين از واردات سالانه 30 هزار تُن پلاستيك و 12 هزار تُن پُليمر از اروپا و آسيا به كشورش خبر داد و گفت: ايران مي تواند جاي كشورهاي آسيايي و اروپايي را در بازار مواد پتروشيمي تونس بگيرد .
وي تصريح كرد: كيفيت توليدات مواد اوليه پلاستيک ايران بالاست در حالي كه تونس از عربستان و قطر سالانه هزاران تُن مواد پلاستيك وارد مي كند.
نورالدين همچنين در اين ديدار بر ضرورت توسعه روابط تجاري تونس با ايران تاكيد كرد.
نائب ريئس اتاق بازرگاني اصفهان نيز در اين ديدار با اشاره به ظرفيت هاي استان اصفهان در توليد فولاد، محصولات پالايشگاهي و نساجي، گفت: اصفهان، صنعتي ترين استان كشور است كه مي تواند بستر مناسبي براي توسعه روابط اقتصادي ايران و تونس ايجاد كند.
مصطفي رناسي با اشاره به جايگاه ژئوپلتيك ايران در غرب آسيا، گفت: اصفهان در مركز ايران مي تواند مبادلات تونس با كشورهاي آسياي ميانه را تسهيل سازد.
وي تبادل گردشگر بين اصفهان و تونس را از نقاط مشترك دو طرف برشمرد و گفت: سرمايه گذاري مشترك اصفهان و تونس با استفاده از مزيت نيروي انساني متخصص مي تواند زمينه همكاري هاي اقتصادي و تجاري دو دوطرف را فراهم كند.