پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: شنبه 3 آذر 1403, 21 جمادی‌الاول 1446, Saturday 23 November 2024
کد خبر: 10531
منتشر شده در شنبه, 23 آذر 1398 09:34
تعداد دیدگاه: 0

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه با اشاره به برنامه راهبردی رفاه باعنوان «توسعه شتابان» و راه‎اندازی فروشگاه‎های جدید رفاه در سراسر کشور، گفت: با برنامه‎ریزی‎های انجام شده تا پایان سال‌جاری هر هفته شاهد افتتاح یک فروشگاه جدید خواهیم بود. در این راستا هفته گذشته فروشگاه کرانه در بندرعباس افتتاح شد و هم‎اکنون فروشگاه‎های بزرگ نازی‎آباد تهران، ایپک پالاس تبریز و فروشگاه دریاسر محمودآباد درحال راه‎اندازی است.  

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت اشتغال‌زایی در کشور، اظهار کرد: طی سال گذشته با توسعه فضای فروشگاهی تعداد ۳۵۰۰ نفر به کارکنان رفاه اضافه شد و این شرکت به سهم خود در ایجاد اشتغال نقش موثری داشته است. مدیرعامل فروشگاه زنجیره‎ای رفاه در ادامه با اشاره به راه‌اندازی فروشگاه‎های «رفاه مارکت» گفت: در حوزه فرانچایز یا نمایندگی، ظرف یک‌سال گذشته ۲۰۰ فروشگاه رفاه مارکت راه‌اندازی شده و امیدواریم تعداد این فروشگاه‌ها تا پایان امسال به ۴۰۰ فروشگاه افزایش یابد.  محمدی تصریح کرد: با توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای یکی از نگرانی‌ها این بود که سطح اشتغال بخش سنتی در این بازار کاهش یابد؛ بنابراین با راه‌اندازی رفاه مارکت‌ها به‌صورت فرانچایز سوپرمارکت‌های محلی را با برند رفاه راه‌‌اندازی کردیم و با افزایش بهره‌وری در این فروشگاه‌ها توانستیم با استفاده از توان مدیریتی رفاه، تامین کالا و توزیع مناسب را برای این فروشگاه‌ها ایجاد کنیم. مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای رفاه در ادامه با اشاره به راه‌اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی مواد پروتئینی در این شرکت تصریح کرد: مواد پروتئینی در سبد خانوار یک نیاز اصلی و اساسی است و برای خیلی از مشتریان ما محصولات پروتئینی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همین امر باعث شد تا در زنجیره تامین این محصولات وارد شویم و تلاش کردیم با راه‌اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی محصولات پروتئینی، قیمت این اقلام را در فروشگاه‌های رفاه کاهش دهیم. وی افزود: این کارخانه، روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن ظرفیت تولید دارد و با همین اقدام توانسته‌ایم قیمت محصولات پروتئینی را در رفاه باثبات کنیم و در کمپین‌های مختلف، تخفیفات بیشتری را نیز شاهد باشیم. وی ادامه داد: محصولات این کارخانه درحال‌حاضر در تهران و استان البرز توزیع می‌شود و امیدواریم که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به زودی شاهد افتتاح ۴ تا ۵ کارخانه فرآوری محصولات پروتئینی در استان‌های مختلف کشور باشیم. وی درخصوص قیمت محصولات پروتئینی رفاه اظهار کرد: با خرید مستقیم دام از دامدار در بعضی مواقع توانستیم از قیمت مصوب انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی تا ۱۰ درصد بیشتر به مشتریان تخفیف دهیم؛ ضمن اینکه حجم خرید بالا از دامدار در کاهش قیمت محصولات پروتئینی نیز تاثیرگذار بوده است.

محمدی در ادامه به عرضه محصولات با نام تجاری رفاه پرداخت و گفت: درحال‌حاضر ۶۴ نوع کالا از جمله محصولات سلولزی، پلیمری، حبوبات، قند و شکر و برنج با برند رفاه عرضه می‌شود که از یکسو برای برندینگ فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای رفاه مؤثر است و از سوی دیگر با استفاده از ظرفیت خالی کارخانه‌ها برای تولید این محصولات، توانستیم قیمت تمام شده کالا را کاهش داده و با قیمت مناسب‌تر این اجناس را با حفظ کیفیت با برند رفاه در اختیار مشتریان قرار دهیم. این درحالی است که درحال ثبت‌نام‎های تجاری دیگری در مجموعه اقتصادی رفاه هستیم و از ماه گذشته تولید تخم‌مرغ نیز با برند رفاه آغاز شده است.

وی درخصوص برنامه فروشگاه‌های رفاه برای فروش شب یلدا گفت: سال گذشته همزمان با شب یلدا از برند چله‌بازار رونمایی کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد و در این کمپین توانستیم کالاهای موردنیاز شب یلدا از جمله هندوانه، آجیل و انار را با حذف واسطه‌ها و قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار دهیم. برای امسال نیز همکاران ما در شهرهای مختلف درحال انعقاد قرارداد برای تامین و عرضه این محصولات هستند تا در ایام خرید شب یلدا در کنار مشتریان باشیم.

 
 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید