سند راهبردی پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران میان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان به امضاء رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادبازار، در حاشیه نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، سند راهبردی پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران میان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان به امضاء رسید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به جایگاه برجسته این دانشگاه در پژوهش های حوزه فولاد کشورگفت: این دانشگاه با پشتوانه عظیم استادان و پژوهشگران برجسته و توانمند این عرصه و کسب رتبه اول کشور در علم مواد، همکاری مؤثری را با صنایع فولادی کشورآغاز نموده است.
دکتر محمدجواد امیدی افزود: بر این اساس و مطابق با مأموریت جدید پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان، این پژوهشکده با مشارکت هلدینگ شرکت فولاد مبارکه شامل فولاد مبارکه اصفهان و فولاد هرمزگان، مأموریت ارتقا پایداری صنعت فولاد در سطح ملی و منطقه ای را در دستور کار قرار داده که در انجام این مهم، نوآوری و تجاری سازی پژوهش های تقاضامحور، آینده محور و خلاقانه مورد توجه ویژه قرار گرفته است. وی با بیان دیگر ابعاد این سند راهبردی تصریح کرد: در این سند با پیشبینی اختصاص یک هزارو 100 میلیارد ریال برای یک برنامه پنج ساله، فعالیتهای این پژوهشکده در 7 محور مختلف سازمان دهی شده است؛ به گونهای که با همکاری شبکه ای از متخصصین و پژوهشگران سراسرکشور راهبری و مدیریت صنعت فولاد با رویکردی نوین پایهریزی شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه ها و مراکز علمی وپژوهشی مشتمل بر متخصصان و اعضای هیئت علمی و بهره گیری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی جهت انجام پژوهش های کاربردی، اجرای پروژه های نوآورانه توسط مراکز نوآوری و شرکت های استارتاپی و پرورش و اثبات ایده، از جمله ابعاد همکاری این پژوهشکده با صنعت فولاد کشور خواهد بود.
وی بیان کرد: تدوین دانش فنی و توسعه فناوری، امکان سنجی تولید صنعتی و انجام مطالعات اقتصادی، تهیه طرح کسب وکار، طراحی و مهندسی، صنعتی سازی محصولات شرکت های استارتاپی و تجاری سازی فناوری های نوین و ساخت، اجرا، راه اندازی و بهره برداری از واحدهای صنعتی، دیگر مؤلفه های تعامل پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان با صنایع این حوزه را شکل خواهد داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان ابراز امیدواری کرد که امضای سند راهبردی پژوهشکده فولاد این دانشگاه، سبب ارتقاء صنعت فولاد کشور در بخش های مختلف گردد.