بهرام سبحانی، گفت: شرکت فولاد مبارکه به موازات رشد تولید، توانست با بهره برداری بخشی از طرح های توسعه خود، ۱.۸ میلیون تن به ظرفیت تولید فولاد کشور اضافه کند.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، با بیان اینکه افزایش تولید به معنای افزایش اشتغال مولد است، تصریح کرد: تولید و اشتغال همان موضوع مدنظر مقام معظم رهبری است؛ بنابراین باید این مهم در کشور نهادینه شود. وی افزود: به خاطر داشته باشیم که در توسعه و تولید هدفمند، نباید هیچ وقت متوقف و محدود شویم، همیشه باید اهداف بلند پروازانه ولی واقعی را تعریف و به آن سمت حرکت کنیم. وی از افزایش ظرفیت تولید و جهش از ۵.۴ میلیون تن به ۷.۲ میلیون تن فولاد خام، پروژه ۵ میلیون تنی کنسانتره و ۵ میلیون تنی گندله در معادن سنگان و به بهرهبرداری رساندن واحد احیاء مستقیم فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری را به عنوان اقداماتی بسیار بزرگ در سطح کشورنام برد و تصریح کرد: کسب این افتخارات، از آثار اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در گروه فولاد مبارکه است.
سبحانی خاطرنشان کرد: زمانی مسئولیت ما به عنوان یک بنگاه بزرگ اقتصادی و تأثیرگذار در اقتصاد کشور سنگینتر میشود که مقام معظم رهبری با حمایت همه جانبه خود از تولید داخلی، ورود کالاهایی که در کشور تولید میشوند را حرام شرعی و قانونی می دانند؛ بنابراین انتظار می رود همه کارکنان گروه فولاد مبارکه تلاش کنند تا به لحاظ کمی و کیفی، نیاز بازار داخل به محصولات فولادی را تأمین کنیم.
وی از بهره برداری هرچه سریع تر از طرح های توسعه، به عنوان یک اصل یاد کرد و ادامه داد: در پروژه های پیش رو نیز سه اصل موضوع پروژه، زمان و مبلغ طرح باید از همان ابتدا به صورت منطقی برنامه ریزی شود؛ به خاطر داشته باشیم که نباید این اصول بسیار مهم را در طول اجرای پروژه تغییر داد؛ چرا که تغییر هرکدام از آن ها، بر دیگری و به طورکلی در اصل پروژه تأثیر می گذارد.
مدیرعامل فولاد مبارکه در همین خصوص افزود: بهره برداری از طرح های توسعه که به نوعی منافع ملی کشور را در بر می گیرد، به حمایت و پیگیری همه جانبه عوامل درون و برون سازمانی نیاز دارد و باید برای هموار کردن مسیر و رفع موانع و گلوگاههای احتمالی در تأمین مواد اولیه از جمله آب، گاز، برق و حمل و نقل جادهای، در اسرع وقت راه حل مناسبی ارائه کنیم.
وی اضافه کرد: اساساً قابل قبول نیست که سرمایه گذاری و ایجاد ظرفیت کرده و نتوانیم از آن بهره برداری کنیم. به خاطر داشته باشیم یک پروژه یک ساله اگر ۵ سال به طول انجامد، علاوه بر اینکه قیمت آن پنج برابر می شود، در کنار آن چند سال تولید و سود را نیز از دست می دهیم و در پی آن با فرصت از دست رفته و با زیان سرمایه گذاری نیز مواجه خواهیم بود.