اقتصاد بازار: مدیرعامل کانون بازنشستگان فولاد اصفهان مطالبات قانونی بازنشستگان این صندوق از سال 91 تاکنون را 800 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هلدینگی که برای صندوق بازنشستگی فولاد از آن صحبت می شود باید از شرکت های نفتی و پتروشیمی باشد تا بتواند ورشکسته ها را پوشش دهد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازار، ماین نیوز در خبری به نقل از طالبی در حاشیه ماینکس 2016 اعلام کرد که صندوق بازنشستگی فولاد به زودی تبدیل به هلدینگ می شود و اولویت ما افزایش بهره وری در شرکت های تابعه صندوق است.
مجتبی احمدی در این خصوص در گفتگو با خبرنگار اقتصاد بازار، اظهار داشت: ما منتظریم دولت بدهی خود را به این صندوق پرداخت کند و در این شرایط امکان تبدیل صندوق فولاد به هلدینگ وجود دارد.
وی با اشاره به محاسبات مالی که بر روی صندوق بازنشستگی فولاد انجام شد، بیان داشت: براین اساس دولت 20 هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق بازنشستگی فولاد دارد.
مدیرعامل کانون بازنشستگان فولاد اصفهان افزود: امسال بر اساس مصوبه مجلس قرار شد از محل بدهی دولت به صندوق 18 هزار میلیارد تومان، ماهیانه معادل 150 میلیارد تومان برای حقوق بازنشستگان به صندوق بازنشستگی فولاد پرداخت کند.
به گفته وی، بازنشستگان صندوق فولاد امسال حقوق معوقه ندارند اما مطالبات قانونی مانده آنها از سال 91 تاکنون نزدیک به 800 میلیارد تومان است.
احمدی در خصوص وضعیت شرایط صندوق بازنشستگی فولاد و وجود سهام برخی از شرکت های ورشکسته در آن، گفت: ما دو پیشنهاد به دولت و مجلس دادیم که نخست صندوق دوباره به وزارت صنعت واگذار شود و از سوی دیگر تمام این سهام به خود دولت بازگردد و برای صندوق ردیف بودجه ای در نظر گرفته شود.
وی افزود: این پیشنهادات در کمیسیون تلفیق مشکلات برنامه ششم توسعه مطرح شد و امیدواریم این برنامه به درستی تدوین شود تا این مشکل صندوق بازنشستگی فولاد به طور نهایی مرتفع شود.
مدیرعامل کانون بازنشستگان فولاد اصفهان در خصوص هلدینگ شدن صندوق بازنشستگی فولاد، گفت: اگر دولت سهام خود را از نفت و پتروشیمی به این صندوق واگذار کند با هلدینگ شدن وضعیت صندوق بازنشستگی فولاد تغییر می کند در غیر این صورت اگر دولت بخواهد شرکت های ورشکسته و بدهی دار را به این صندوق واگذار کند شرایط صندوق سختتر خواهد شد.
وی تاکید کرد: هلدینگی که برای صندوق بازنشستگی فولاد از آن صحبت می شود باید از شرکت های نفتی و پتروشیمی باشد تا بتواند ورشکسته ها را پوشش دهد.
احمدی در خصوص شرایط مدیران صندوق بازنشستگی فولاد، بیان داشت: هیات امنای صندوق بازنشستگی توسط ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شکل گرفته است و هیات مدیره و مدیرعامل آن را مشخص کرده است.
وی تاکید کرد: کانون بازنشستگان فولاد از هیات مدیره، عملکرد و میزان دستمزد مدیران صندوق بازنشستگی فولاد هیچ اطلاعی نداریم اما وزیر کار بر عملکرد آنها نظارت دارد.
مدیرعامل کانون بازنشستگان فولاد اصفهان خواستار استفاده از بازنشستگان توامند در هیات امنا و هیات مدیره صندوق بازنشستگی فولاد شد و گفت: در این شرایط می توان نظارت درستی بر چگونگی انجام کار صندوق بازنشستگی فولاد داشته باشیم.
وی همچنین در خصوص مشکل بازنشستگان ذوب آهن، گفت: متاسفانه از اواخر سال 93، پرداخت هزینه های درمان بازنشستگان ذوب آهن به طور کامل قطع شده است.
احمدی تاکید کرد: ذوب آهن طبق امیدنامه واگذاری بورس و فرابورس و همچنین ماده 80 آیین نامه مورد عمل فولاد موظف است، هزینه های درمان، بیمه عمر، عیدی و خدمات بازنشستگان را پرداخت کند که متاسفانه این هزینه ها قطع شده و بازنشستگان از جیب خود مجبور به پرداخت هزینه های درمان خود هستند.
وی خواستار انجام وظایف قانونی ذوب آهن اصفهان در پرداخت هزینه های درمانی شد.