• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 21 مهر 1404, 20 ربیع‌الثانی 1447, Monday 13 October 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 21544
منتشر شده در پنج شنبه, 06 بهمن 1401 09:38
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان عنوان کرد؛

ضرورت توسعه زیرساخت‌های کشور برای پیشرفت در صنعت فولاد

توضیحات

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: مسیر تحول و تعالی در صنعت فولاد از معبر شناخت دقیق مشکلات و حل آن‌ها می‌گذرد. به همین خاطر باید مشکلات احصاء شود تا با تحول به وجود آمده شاهد تعالی باشیم.

به گزارش اقتصاد بازار و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، اولین کنگره بین المللی تحول، تعالی و توسعه زنجیره ارزش فولاد با رویکرد تولید ارزش‌آفرین با بکارگیری فناوری‌های نوین نسل چهارم صنعت امروز عصر در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما در حال برگزاری است.

اولین سخنران این کنگره، ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب‌آهن گفت: ذوب‌آهن اصفهان در تاریخ فولاد کشور اثرگذار بوده و به همین خاطر معتقد است در رفع نقایص آن نیز باید پیش‌قدم باشد.

وی گفت: مسیر تحول و تعالی در صنعت فولاد از معبر شناخت دقیق مشکلات و حل آن‌ها می‌گذرد. به همین دلیل باید مشکلات احصاء شود تا با تحول به وجود آمده شاهد تعالی باشیم. حوزه مواد اولیه در صنعت فولاد کشور بسیار تأثیرگذار است که شاه‌بیت آن سنگ آهن است.

رخصتی افزود: ۱۲ هزار مجوز در زمینه اکتشاف معادن در سراسر کشور صادر شده که حدود ۷هزار معدن فعال است که در مجموع ۵درصد مساحت کشور را پوشش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سهامی ذوب‌آهن ادامه داد: متوسط عمق اکتشاف در کشورهای پیشرفته تا ۲۵۰ متر، برای کشورهای دنیا تا ۸۰ متر و در کشور ما کمتر از ۱۰ متر است همچنین مدت راه‌اندازی معدن در کشور ما حدود ۷ سال است که یعنی این مقدار از زمان طول می‌کشد تا در نهایت یک معدن به محصول برسد.

وی خاطر نشان کرد: پهنه‌های سواحل دریایی بسیاری در کشور وجود دارد، اما ظرفیت‌های مورد نیاز برای استفاده از کشتی‌های پانوماکس، اندی‌ماکس وجود ندارد.

به این معنا که تأسیسات و تجهیزات در کشور ما نیاز به تحول و اصلاح دارد. این درحالی است که در دنیا کشتی‌های ۴۰۰هزارتنی در حال فعالیت بوده و به خاطر سرشکن شدن هزینه‌ها، کرایه حمل‌ونقل به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

رخصتی تصریح کرد: ظرفیت خوبی در کشور در زمینه حمل‌ونقل ریلی وجود دارد که البته دارای ایراداتی است. استان یزد امروز به هاب ریلی صنعت کشور تبدیل شده و از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است.

وی افزود: در مجموع به دلایل مختلف نظیر پدافند غیرعامل، سهولت حمل‌ونقل و کاهش هزینه جابجایی، این صنعت بزرگ کشور باید پیشرفت‌های زیادی را در سال‌های آینده شاهد باشد.

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن تأکید کرد: ۷۵ درصد ظرفیت تولید فولاد در دنیا کوره‌بلند است و این در کشور ما دقیقاً برعکس است. مزیت انرژی باعث شده تا صنعت کشور به سمت کوره قوس برود.البته کوره بلند نیز فولاد خوب و تمیزی را تولید می‌کند و به همین خاطر باید در مورد کوره‌بلند اطلاعات کافی را داشته باشند.

لازم بذکر است؛ این کنگره در قالب دو پنل با موضوعات فلسفه توسعه، نقش راه جهش اقتصاد، صنعت فولاد و معدن و چگونگی ورود به فناوری های نوین نسل چهارم صنعت برگزار می شود.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

نقش کليدي معاونت فرهنگي و اجتماعي در ارتقاي امنيت اجتماعي و آرامش جامعه
مدرسه ۱۲ کلاسه «ایران‌زمین» در ناحیه چهار اصفهان افتتاح شد
تنوع گیاهی و افلیمی کشور، امتیازی برای ورود عسل ایران به بازارهای جهانی
برگزاری مراسم پنجاه و دومین تحلیف کارآموزان وکالت در استان اصفهان
کاهش هزینه ها، توسعه تکنولوژی و تنوع محصولات مبتنی بر شرایط بازار
آمپر دلاری قیمت مسکن
رهبر مخالفان ونزوئلا، برنده صلح نوبل
پایان تجارت ۲۵ ساله؟
خام‌فروشی بهینه است؟
استيضاح سياسي يا تخصصي؟
جایگاه مهم و استراتژیک مجتمع پتاس خوروبیابانک در تامین نهاده ها و امنیت غذایی کشور
استان اصفهان رتبه اول با تولید سالانه 209 هزار تن تخم مرغ
آغاز بهره‌برداری از شش نیروگاه خورشیدی جدید در استان اصفهان
ضرورت حمایت از توسعه زیرساخت های پست و نوسازی ساختمان ها
تنگنای مسکن در ایران
«پلاسما»بازیگر جدید دنیای رمزارزها
خودروسازان اروپایی در معرض نابودی
مكران جانشين تهران؟
كشف۱۰ تريليون فوت‌مكعب گاز درجنوب
اعتراض فین تکی ها به بانک مرکزی
ديرهنگام؛ اما اثر گذار
ریال از نفس افتاده
توجه به ظرفیت‌های استراتژیک و چالش‌های صادراتی
افزایش نرخ ارز ناشی از هراس افکنی دشمن در اقتصاد ایران است
تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای تثبیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده از فرو نشست
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا