اقتصاد بازار: مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر و میمه گفت: سلامت جسمی و روحی کارگران واحدهای تولیدی با تولید و رونق اقتصادی ارتباط مستقیم دارد بنابراین تأمین سلامت جسمی و روحی آنها به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می کند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازار، علی پارسا در گردهمایی کارشناسان و مسئولان بهداشت حرفه ای اصفهان، شاهین شهر و میمه که به میزبانی شرکت نفت سپاهان برگزار شد، افزود: یکی از راهکارها برای حل چالش استرس در محیط کار و زندگی، توجه به معنویت و اتصال به منبع لایزال الهی است. وی افزود: توجه به کار و بهداشت حرفه ای، نقش ارزنده ای در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد و کارشناسان بهداشت واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب باید تلاش کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر ومیمه در ادامه از طرح تحول سلامت به عنوان یکی از طرح های مهم دولت یازدهم نام برد و افزود: در این طرح، بهداشت و پیشگیری اولویت این طرح می باشد.
رئیس پالایشگاه نفت سپاهان نیز در این گردهمایی گفت: سه حالت استرس، چالش های کاری و سلامت همگانی، وظیفه کارشناسان و مسئولان بهداشت حرفه ای را سنگین تر می کند.
علی دهقانیان با اشاره به اینکه هرگونه حادثه در واحدهای تولیدی و مراکز صنعتی امتیاز منفی برای آن واحد است، افزود: شاخص و معیار سلامت واحدهای تولیدی و مراکز صنعتی با میزان آمار حوادث ارزیابی می شود و اگر ما حادثه ای نداشته باشیم به این معنی است که خوب عمل کرده ایم.
مسئول HSE شرکت نفت سپاهان نیز با اشاره به فعالیت ۲۵ پیمانکار با این شرکت اظهار داشت: باید توجه داشت که اقدامات صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت حرفهای این شرکتها علاوه بر آماری به صورت تحلیلی نیز ارائه شود. محسن نصر، با بیان اینکه استرسهای محیط کاری ظرفیتهای روحی و روانی افراد را کاهش داده است، افزود: از این رو باید فعالیت کارشناسان بهداشت حرفهای به گونهای باشد که بتوان به میزان قابل توجهی از این استرس بکاهیم.
وی با تأکید بر اینکه باید استرسهای ناشی از محیط کاری به حداقل برسد، ابراز داشت: باید توجه داشت که یکی از عوامل استرس زاد در محیط کار مواد شیمیایی است و باید نسبت به کاهش این عوامل تلاش کنیم.