اقتصاد بازار: نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: درست است که در اقتصاد، مقاوم هستیم اما این مقاومت باید نتیجه داشته باشد و سرانجام زیر فشارهای بیرونی شکسته نشود، بنابراین لازم است یک بازنگری کلی در سیاستهای پولی و مالی کشور انجام شود.
مجید منصوری درباره اقتصاد مقاومتی پس از تحریم، اظهار کرد: متأسفانه در چند سال گذشته برخی از شاخصهای اقتصادی را خوب رعایت نکردهایم. در شاخص رشد اقتصادی اصلاً موفقیتی نداشتهایم و جا دارد که در توسعه صنایع نظامی و امنیتی بهتر عمل کنیم.
وی با بیان اینکه برنامههای توسعه در چند سال گذشته رو به افول بوده است، افزود: متأسفانه در پنج سال گذشته رشد اقتصادی کشور منفی 6 درصد بوده است که این خود نشان از آن دارد که براساس شاخصها حرکت نمیکنیم.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید به گونهای عمل کنیم که در کنار برنامههای پنج ساله توسعه، یک برنامه یک ساله نیز تعریف کنیم. به عنوان نمونه برنامه پنج ساله تعریف میکنیم اما بودجهای که به این برنامه تخصیص مییابد، برای پنج سال نیست.
منصوری اضافه کرد: در برنامههای اقتصادی نیازمند اعمال قانون هستیم. برای مثال قانون محیط زیست باید به گونه کلان تعریف و تدوین شود. برنامهها باید کوتاهتر اما عملیاتیتر باشد تا نتیجه مطلوب در اقتصاد حاصل شود. اگر این مسائل رعایت نشود، برداشتن تحریمها نیز تأثیر زیادی در رشد اقتصادی کشور نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه فرایندهای کل اقتصاد کشور باید مورد بازنگری قرار گیرد، ادامه داد: درست است که در اقتصاد مقاوم هستیم، اما این مقاومت باید نتیجه داشته باشد و سرانجام زیر فشارهای بیرونی شکسته نشود، بنابراین لازم است یک بازنگری کلی در سیاستهای پولی و مالی کشور انجام شود.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که چه پیشنهادی برای مدیریت صحیح و مصرف منابع اقتصادی پس از رفع تحریمها دارید؟ خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم باید در انتقال تکنولوژی و دانش سرمایه گذاری عظیمی انجام شود تا بیشترین تأثیر را در اقتصاد کشور داشته باشد. برای مثال از برترینهای دنیا در هر بخش مانند نفت، ماشین و ... باید انتقال تکنولوژی داشته باشیم و اگر این کار انجام شود، تا دو سال آینده میتواند به طور نسبی اقتصاد کشور را متحول کند.
منبع: خبرگزاری ایسنا