بر همین اساس و تا پایان سال ۲۰۱۸، بیشترین مازاد بودجه متعلق به لوکزامبورگ با ۲.۴ درصد بوده است و پس از این کشور، بلغارستان و مالت هر دو با ۲ درصد، آلمان با ۱.۷ درصد، هلند با ۱.۵ درصد و یونان با ۱.۱ درصد قرار دارند. کشورهای جمهوری چک، سوئد، لیتوانی، اسلوونی، دانمارک، کرواسی و اتریش نیز دیگر کشورهایی بوده اند که دچار مازاد بودجه بوده اند.
از طرف دیگر در دو کشور قبرس و مالت این حساب منفی و معادل ۴.۸ درصد و ۳ درصد بوده است.
در خصوص میزان بدهی کشورهای عضو، بالاترین نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی تا پایان سال ۲۰۱۸ متعلق به یونان با ۱۸۱.۱ درصد بوده است و پس از این کشور، ایتالیا با ۱۳۲.۲ درصد، پرتغال با ۱۲۱.۵ درصد، قبرس با ۱۰۲.۵ درصد، بلژیک با ۱۰۲ درصد و فرانسه با ۹۸.۴ درصد قرار دارند.
کمترین میزان نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی نیز متعلق به استونی با تنها ۴.۸ درصد بوده است و پس از این کشور، لوکزامبورگ با ۲۱.۴ درصد، بلغارستان با ۲۲.۶ درصد، جمهوری چک با ۳۲.۷ درصد و دانمارک با ۳۴.۱ درصد قرار دارند.
لازم به ذکر است منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس،لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده میکنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۸ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه انگلیس، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.