• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 13 تیر 1404, 8 محرم 1447, Friday 4 July 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 18061
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آذر 1400 08:12
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
ورم جهانی نزدیک است؟

ریکاوری رمزارزها مقابل «اومیکرون»

توضیحات

هشدار مدیرعامل شرکت داروسازی مدرنا‌ در خصوص کاهش تاثیرگذاری واکسن‌های موجود در برابر سویه اومیکرون، موجب شد ترس دوباره به بازارها بازگردد و احساسات در حالت ریسک قرار گیرد. بیت‌کوین با افت قیمت ۵/ ۲ درصدی در برخی صرافی‌ها به زیر ۵۶ هزار دلار هم رسید، اما بلافاصله به بالای این محدوده بازگشت و تا ساعت ۳:۳۰ روز سه‌شنبه به وقت تهران، در کانال ۵۹ هزار دلار هم معامله شده است. شاخص اس‌اند‌پی‌۵۰۰ افت ۲/ ۱ درصدی را تجربه کرد. هر اونس طلا بعد از ظهر دیروز بین ۱۷۱۷ تا ۱۸۱۰دلار معامله شد. اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا نیز با جذب تقاضا حاصل از ترس شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا، ۴۷/ ۱ رصد رشد داشت.

استفان بانسل، مدیرعامل مدرنا در مصاحبه‌ای با روزنامه فایننشال تایمز اظهار کرد که واکسن‌های فعلی احتمالا در برابر نوع جدید بسیار کمتر موثر خواهند بود. بانسل افزود که شرکت‌های داروسازی ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا واکسن‌های مناسب برای مقابله با اومیکرون تولید کنند. اظهارات بانسل موجب ایجاد سیلی از نگرانی‌ها در بازارهای مالی شد و دوباره بسیاری از دارایی‌های ریسکی با افت قیمت مواجه شدند. البته پس از انتشار این خبر، خبر دیگری منتشر شد که ظاهرا با وجود سرعت شیوع بالای این سویه در آفریقای جنوبی، علائم و عواقب آن بسیار خفیف است که این خبر موجب رشد دوباره در بازار رمزارزها شد. در کنار این موضوع، اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در خصوص اینکه سویه اومیکرون «علت نگرانی است» و نه «علتی برای وحشت» موجب شد که اندکی آرامش به بازارها بازگردد.

 وی همچنین اذعان کرد که با بازگشت قرنطینه‌های دردناک برای اقتصاد مخالف است و محدودیت‌هایی که موجب آسیب سنگین به اقتصاد شود را رد خواهد کرد. بازارها پس از اعلام کشف این سویه جدید با ریزش شدیدی روبه‌رو شده بودند به‌طوری‌که بیت‌کوین تا ۵۳هزار و ۶۰۰ دلار افت کرده بود.

 

معامله‌گران بر این عقیده بودند که در صورت بدتر شدن وضعیت، سیاست‌های حمایتی را در پیش خواهند گرفت که مشابه اوایل همه‌گیری کرونا خواهد بود. این سیاست‌ها فشار سنگینی را بر پیکره اقتصاد وارد می‌کرد و دولت‌ها و بانک‌های مرکزی تحت فشار زیادی قرار می‌گرفتند. با توجه به اینکه تورم در سطح جهانی بیش از حد انتظار است، قرنطینه‌ها و محرک‌های بیشتر می‌تواند منجر به رکود تورمی شود، دوره‌ای که با رشد پایین و فشارهای قیمتی بالا شناخته می‌شود.

  معامله‌گران بیت‌کوین دست به ماشه

براساس داده‌های شبکه بلاک‌چین بیت‌کوین، به نظر می‌رسد بسیاری از معامله‌گران دارایی‌های خود را به صرافی‌ها منتقل کرده‌اند. این موضوع نشان از آن دارد که این گروه دست به ماشه هستند تا درصورت انتشار اخبار بد، دارایی‌های خود را نقد کنند تا در زمان مناسب‌تر، باز هم خرید داشته باشند. بر اساس این داده‌ها طی ۴ روز گذشته بیش از ۲۴هزار و ۹۵۰ بیت‌کوین وارد صرافی‌ها شده است.

  طلا در سراشیبی

در حالی که به انتهای سال میلادی نزدیک می‌شویم، طلا و نقره نشانه‌های صعودی خاصی از خود نشان نداده‌اند. افت شدید قیمت طلا در هفته گذشته آسیب سنگینی به شرایط تکنیکال این فلز ارزشمند زد. چنانچه طلا سنگر کنونی خود را از دست بدهد، ایستگاه بعدی ۱۷۵۰ و در نهایت ۱۷۰۰ دلار خواهد بود.  در تمامی بازارهای مالی، رفتار قیمت می‌تواند به ما نشان دهد که در روزها یا ماه‌های آتی چه اتفاقی رخ خواهد داد. پس استراتژی خود را بر مبنای رفتار قیمت تنظیم کرده ولی از اخبار غافل نباشید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

جو‌سازی برای حمله به آثار تاریخی؟
براي همه يا خواص؟
لطفا «لاتاری» بورس را متوقف کنید
برگرد به آفریقای جنوبی
انجمن دانش‌بنیان اصفهان؛ موتور محرکه‌ نوآوری و توسعه
تداوم اقتدار شبکه‌ی تعاون در خدمت‌رسانی به مردم؛ از دوران دفاع مقدس تا امروز
صعود چین به جمع بزرگ‌ترین تاجران اسلحه
حراست بندر از اقتصاد
بازارها روی دور تند
نیاز به آتش‌بس فوری در بورس!
اقتصاد در تله نااطمینانی
ترکش به بورس
خاورمیانه جدید؛ از رویا تا واقعیت
ترکش جنگ به بورس
«خودرو» در سایه جنگ
تورم در مرز ۴۰درصد
چراغ سبز ترامپ به صادرات نفت نخواستن يا نتوانستن؟
۳۰ همت نقدینگی ناقابل!
هوش‌مصنوعی در عرصه نبرد
۲۵ دستورکار برای اقتصاد جنگی
اقتصاد ایران پس از ۱۲ روز
افزایش ۵۳ درصدی واردات کالاهای اساسی
آتش‌بس در بازارها
رصد اقدامات حمایتی
موقعیت کدالی- جنگی!
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا