این کنایهای است احتمالا به الگویی که در اصولگرایان از زمان احمدینژاد و بعد هم در دوره شهرداری قالیباف رواج پیدا کرد و روی آن تبلیغات زیادی شد و نامهایی چون مدیریت جهادی هم بر آن گذاشته شد که میزان ساعات بیداری مترادف شد با کاریبودن رئیس دولت یا شهردار و خروجی بالا.
باهنر در ادامه گفته که نمیدانم کنارهگیری قالیباف از نامزدی انتخابات ریاستجمهوری تا چه حد جدی باشد ولی وقتی خبر را شنیدم، چون بوی وحدت به مشام میرسید، از آن «استقبال» کردم.
درحالحاضر سه جریان قدرتمند در اصولگرایی درحال رقابت برای انتخابات 1400 هستند؛ جریان شورای وحدت، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جریان جبهه پایداری. باهنر که به جریان نخست تعلق دارد، گفته است: «در جریان اصولگرایی ۱۰ یا ۱۲ شخصیت مطرح اعلام نامزدی کردهاند و میان اصلاحطلبان نیز نام افراد زیادی برای انتخابات شنیده میشود اما تا زمانی که ثبتنام نکنند و صلاحیت آنها بررسی نشود، فضای رقابت را نمیتوان شفاف و روشن دید. اگرچه میتوان تحلیل کرد و حدس زد. اگر انسجامی میان جریانهای مختلف ایجاد شود، رقابت جدی میان دو تا سه جریان به وجود میآید اما اگر نامزدها پراکنده باشند، مقداری فضا ژلهای میشود و نمیتوان حدس زد که چه اتفاقی در انتخابات میافتد. ظرف دو تا سه ماه گذشته خیلیها مراجعه و ابراز تمایل برای نامزدی در انتخابات کردند، اسم آنها را نمیبرم. هر فردی که برای اعلام نامزدی به من مراجعه میکند، برای اینکه تعداد پایین بیاید میگویم «تو را خدا تو یکی کاندیدا نشو».
او بعد از سالها حضور در مجلس دو دوره است که دیگر در پارلمان حضور ندارد. باهنر خودش را در حوزه اجرائی سیاست بازنشسته کرده تا به حوزه سیاستگذاری منتقل شود؛ تقریبا شبیه نقشی که ناطق نوری میخواست بعد از انتخابات 76 برای خودش تعریف کند اما ناکام ماند. برای همین گفته است: «برخی مراجعه و عنوان میکنند که باید نامزد ریاستجمهوری شوم، درحالیکه بارها گفتهام که نامزد ریاستجمهوری نمیشوم. شخصیتهایی که برنامه، طرح و علاقه دارند تا نامزد ریاستجمهوری شوند، بسیار زیاد هستند و کمبود نامزد نداریم که من هم به جمع آنان اضافه شوم. از یک جهت فکر میکنم که همسنهای من به اندازه کافی آن کارهایی را که میخواستند و میتوانستند، در کشور انجام دادهاند. اکنون فکر نو، جذابتر از این است تا داوطلب سنتی در انتخابات حاضر شود. نمیخواهم فردی را محکوم کنم و شاید یک نامزدی دو تا سه دوره در انتخابات شرکت کند و موردی ندارد اما در مجموع وقتی از نمایندگی مجلس انصراف دادم، نظرم این بود که باید نسلهای بعدی پا به عرصه بگذارند».
او درباره ریشه اختلافات شورای وحدت اصولگرایان و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هم گفته است: «چون دو تا چهار حزب فراگیر نداریم، در هفت یا هشت انتخابات اخیر جریانهای مختلف سیاسی دور هم مینشینند و ساختاری موقت برای وحدت درونی خود تعریف میکنند. در جریان اصولگرایی اگر بخواهیم به گذشته برگردیم، زمانی جبهه خط امام و رهبری(ره)، جبهه همسو با جامعه روحانیت و شورای نیروهای انقلاب در سال ۷۸ یا ۷۹، شورای هماهنگی نیروهای انقلاب، جمنا و شانا تشکیل شد. این ساختارها ژلهای است و هر دوره برای یک مأموریت تأسیس میشود و در انتخابات بعدی هم روز از نو، روزی از نو. این اختلاف از اینجا آغاز میشود که شورای ائتلاف میگوید کارکرد ما در چهار یا پنج دوره اخیر نسبتا موفق بوده است و شورای وحدت میگوید شما بودید اما همه نبودند. باید همه باشیم و آدمهایی که در جلسه تصمیمگیری میآیند، یک طیف را نمایندگی کنند. چون شورای ائتلاف الان دوستانی هستند که کار میکنند و زحمت میکشند اما اینکه بگوییم یک طیف، تشکیلات یا حزبی را نمایندگی میکنند، بعضا چنین نیست. امیدوارم بهزودی و قبل از انتخابات ۱۴۰۰ این اختلافات حل شود و ما به یک ساختار نسبتا ثابت برسیم. ساختار ثابت نه به آن معنا که ورودیهای آن بسته شود بلکه کسانی که نیامدند در آینده بیایند».
باهنر همچنین مانند سایر اصولگرایان گفته است: «تحلیلم این است که اگر رئیسی داوطلب شود، گروههای اصولگرا با هم جمع میشوند. رئیسی سابقه ۱۶ میلیون رأی دارد و یک موقعیت مقبولی در جامعه اصولگرایی دارد اما اینکه واقعا بیاید یا نیاید اطلاع ندارم». خبرآنلاین دیروز نوشته بود که برخی کاربرانش از دریافت پیامکی خبر دادهاند که از آنها خواسته شده در کمپین دعوت از حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کنند. در این پیامک آمده است: سلام برای دعوت از حجتالاسلاموالمسلمین، دکتر سیدابراهیم رئیسی جهت حضور در انتخابات ریاستجمهوری سال 1400عدد 1400 را به شماره 100060030پیامک بفرمایید. از اهمیتی که برای سرنوشت کشور قائل شدید، ممنون هستم.