اقتصاد بازار: شهردار اصفهان از برگزاری همایش بینالمللی سرمایهگذاری در دوران پساتحریم در آبان ماه سال جاری به میزبانی اصفهان خبر داد و گفت: این نخستين همایشی است که بعد از توافق هستهای و در راستای پیشبینی و راهنمایی آینده در بخش سرمايه گذاري برگزار میشود.
مهدی جمالینژاد اظهار کرد: با توجه به شرایط جدید کشور پس از توافق، اصفهان اولین کلانشهري است که یک همایش بینالمللی با عنوان سرمایهگذاری دوران پساتحریم در کلانشهرهای کشور برگزار ميكند.
وی افزود: حضور بیش از 68 گروه بازرگانی از کشورهای مختلف در آیندهای نزدیک در اصفهان میتواند بسیار مؤثر باشد و در کنار آن از دیپلماسی رسانهای برای حضور هرچه بیشتر کشورهای مختلف برای سرمایهگذاری در اصفهان استفاده شدهاست و امیدواریم که رسانهها بیش از این درگیر شود.
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه حضور رسانههای جهان در اصفهان و دیپلماسی رسانهای باعث میشود که هر رسانه یک سفیر برای معرفی ایران و اصفهان شود، ادامه داد: ایران در منطقهای قرار دارد که اکثر کشورهای همسایه آن بیثبات شدهاند و اين فرصت مناسبي است تا گردشگران به سمت كشور هدايت شوند.
جمالینژاد با اشاره به وضعیت گردشگری اصفهان گفت: تبليغات بايد در دستور كار قرار گيرد و وارد رقابت تبليغاتي شويم و تمام ظرفيتهاي اصفهان را به جهان معرفي كنيم، البته بايد با گامهایی حساب شده و درست پیش برویم.
وی اظهار کرد: دوران بسیار خوبی در پیش روی گردشگری اصفهان قرار دارد و به نظر میرسد یک سونامی ورود گردشگر در ماه آینده به سمت اصفهان خواهيم داشت و اگر نتوانیم تدابیر لازم را برای این حضور انبوه ببینیم، با گردشگران ناراضي روبه رو ميشويم.
شهردار اصفهان تصریح کرد: زیر ساختهای گردشگري اصفهان باید هرچه سریعتر آماده شود و نه تنها سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بلکه تمام ارگانها باید به میدان بیایند. برای مثال شهرداری باید وارد شود البته نه در حوزه تصدی گری، بلکه شهرداری بستر و فضا را آماده کرده است تا افراد بتوانند با فراق بال بهتری نسبت به ساخت هتل اقدام کنند.
جمالینژاد با بیان اینکه علاوه بر سه سال معافیت مالیاتی برای ساخت هتل قرار است شهرداری به سرمایهگذاران در بخش هتل سازي كمك نيز خواهد كرد، گفت: بازسازي خانههاي تاريخي كه قابليت تبديل شدن به ميهمانپذير را دارند از راهكارهاي كوتاه مدتي است كه شهرهاي ديگر تجربه اجراي آن را دارند و نيازي به سرمايهگذاري قابل توجهي ندارد و شهروندان نيز ميتوانند در اين زمينه وارد شوند.
وي تصريح كرد: خانههای قدیمی علاوه بر افزایش سکونتگاههاي اقامتی، هویت فرهنگی و تاریخی كشور به گردشگران معرفي ميكند، البته با توجه به غفلتي كه پيش از وجود داشته بسياري از اين خانهها مخروبه شده است و براي بازسازي و حفظ آنها بايد هرچه زودتر وارد عمل شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا