اقتصاد بازار: راه اندازی خط کشتیرانی ایران و عمان هر دو هفته یکبار از بندرعباس به عمان می تواند به افزایش حجم تجارت دو کشور کمک کند.
قاسم علی جباری در نشست بررسی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری اصفهان و عمان با حضور هیات تجاری 20 نفره عمانی و بیش از 130 فعال اقتصادی استان، اظهار داشت: استان اصفهان با دارا بودن 8 هزار واحد صنعتی در 56 رشته صنعتی و همچنین توانمندی در ارایه خدمات فنی و مهندسی می تواند روابط نزدیکی با عمان در همه بخش ها برقرار کند.
وی خواستار معرفی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری مشترک بین اصفهان و عمان شد و افزود: تبادل هیات های تجاری می تواند زمینه معرفی فرصت های سرمایه گذاری و تجاری دو طرف را فراهم کند.
رییس اتاق الشرقیه عمان در این نشست گفت: روابط اقتصادی دو کشور ایران و عمان به گذشته های بسیار دور باز می گردد و باید در دوران جدید سطح این روابط افزایش یابد.
علی سلیم الحجری با اشاره به ایجاد منطقه اقتصادی عمان، افزود: این منطقه دارای بنادر و فرودگاه ها است که بزرگترین بندر خاورمیانه را به خود اختصاص داده است.
وی خواستار مشارکت فعالان اقتصادی استان اصفهان در صنعت ساختمان این کشور شد و گفت: استان اصفهان با توجه به ظرفیت های صنعت ساختمان می تواند در منطقه عمان حضور اقتصادی فعال داشته باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: تبادل هیات های تجاری بین عمان و اصفهان زمینه توسعه روابط اقتصادی دو طرف را فراهم سازد.
عضو هیات رییسه اتاق مشترک ایران و عمان در این نشست گفت: طی یک سال گذشته پنج هیات تجاری بین دو کشور ایران و عمان تبادل شده است.
سیدمحمد ابراهیم علوی از راه اندازی خط کشتیرانی ایران و عمان هر دو هفته یکبار از بندرعباس به عمان خبر داد و بیان داشت: این مسیر ترانزیت می تواند به افزایش حجم تجارت دو کشور کمک کند.
علوی با اشاره به ظرفیت استان اصفهان در جذب گردشگران عمانی، گفت: اصفهان می تواند مقصد گردشگران سلامت عمان باشد زیرا زیرساخت درمانی استان اصفهان قابل توجه است.