• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: سه شنبه 13 آبان 1404, 13 جمادی‌الاول 1447, Tuesday 4 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 24196
منتشر شده در شنبه, 26 خرداد 1403 08:17
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
ابعاد غافلگیرکننده پرونده فساد؛

توفان در نیمه‌شب!

توضیحات

این مدت در مورد پرونده فساد در فوتبال ایران که سر نخ اولیه آن را مدیران جدید باشگاه مس رفسنجان در اختیار مقامات قضایی قرار دادند زیاد صبحت شده، اما داستان بامداد جمعه چیز دیگری بود؛ ویدئویی که رسانه عادل فردوسی‌پور در هم‌صحبتی او با رضا جاودانی منتشر کرد و اطلاعاتی تکان‌دهنده در دل داشت.  

رضا جاودانی، مجری قدیمی برنامه‌های تلویزیون و دوست عادل فردوسی‌پور است که به اتکای تحصیلات حقوقی‌اش از چند سال قبل به عضویت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در آمده. نکته مهم ماجرا هم همین چند کلمه آخر است؛ اینکه او به عنوان عضو رسمی رکن انضباطی فوتبال ایران چنین مطالب تکان‌دهنده‌ای را به زبان آورده. اگرچه دیروز ابوالفضل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی گفته اظهارات جاودانی «نظر شخصی» اوست‌(!)، اما طبیعتا جامعه فوتبال چنین چیزی را نمی‌پذیرد و آنچه به این صراحت در یک گفت‌وگوی تصویری منتشر شده، کاملا جدی گرفته خواهد شد.

جزئیات افشا شده

در ویدئوی اخیر منتشر شده، انبوهی از اطلاعات ریز و درشت در اختیار مخاطبان قرار گرفته که عمق فساد در پرونده مس رفسنجان را نشان می‌دهد؛ هرچند مساله فراتر از یک باشگاه بوده و به تدریج در حال توسعه است. بخشی از اطلاعاتی که یا از سوی عادل و همکارانش یا از طرف رضا جاودانی افشا شده، به این شرح است: «به یک مجری صداوسیما یک خودرو و به تهیه‌کننده برنامه یک واحد تجاری واگذار شده است. میلیاردها تومان به یک مسوول سازمان لیگ رشوه داده شده تا ورزشگاه غیراستاندارد مس رفسنجان را تایید کند. چهارصد سکه در سه صرافی برای داوران به دلار تبدیل شده است.

از سوی عوامل باشگاه مس شش میلیارد تومان به یک جادوگر داده شده! ۷۵۰ سکه به دستور مربی سابق مس رفسنجان بین افراد مختلف پخش شده است. بخشی از این پول گم شده در مس رفسنجان صرف روابط غیراخلاقی شده است. در شهرک بنفشه به یکی از اهالی رسانه یک خانه و یک پژو ۲۰۰۸ دادند و به بعضی‌ها هم پژو ۲۰۷ هم داده‌اند. یک واحد تجاری در میدان پالیزی داده‌اند. البته من خودم می‌دانستم اما از حوزه کاری ما خارج بود و نمی‌شد کاری کرد. در قشم و کیش خانه و آپارتمان داده‌اند. مبلغ ۲۵۰ میلیون از یک باشگاه لیگ برتری به حساب یک خانم در شمال رفته است. پیگیری که کردند، این خانم گفت از من برنج خریدند و بعدا مشخص شد این‌طوری پول‌ها را خارج می‌کردند! در همین فصل، در یکی از هفته‌ها ۸۶۰ میلیون تومان رشوه داده شد. فدراسیون فوتبال قطعا درگیر این موضوع است. سایر باشگاه‌های لیگ برتری هم احتمالا درگیر خواهند بود و مس رفسنجان تنها وسط این ماجرا نیست.»

واقعا هیچ‌کس نمی‌دانست؟

حتی تصورش هم تکان‌دهنده است که اگر مدیران جدید مس رفسنجان این اطلاعات را در اختیار مقامات قضایی قرار نمی‌دادند، الان همه متهمان در کمال آرامش مشغول به کار بودند و همین تخلفات را هم ادامه می‌دادند. پرسش کلیدی همچنان این است که آیا واقعا هیچ‌کس در فدراسیون فوتبال در جریان این حجم از خطاها نبوده؟ آیا چنین چیزی ممکن است؟ آنهایی که می‌دانستند و دم نزدند یا حتی شریک شدند چه؟ به حساب آنها کی رسیدگی خواهد شد؟

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

مشارکت در طرح غربالگری سرطان
از هم‌افزایی هوش مصنوعی و نیروی انسانی تا گذار به فولاد سبز
کشف بیش از ۲ میلیون لیتر فراورده‌های نفتی قاچاق در استان اصفهان
پدافند غیرعامل راهی برای حفاظت از انسان و جامعه
تلاش برای رفع چالش تامین نهاده های کشاورزی
نقش جوانان در ساختار اقتصادی نوین
تقدیر از رئیس مجتمع پتروشیمی رجال به عنوان نفر برتر پدافند غیرعامل صنعت پتروشیمی کشور
آب مشترکان پرمصرف قطع می‌شود
تقدیر مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور از مدیرعامل آبفای استان اصفهان
ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه پدافند غیرعامل
فولاد مبارکه چهل و چهارمین فولادساز بزرگ جهان
اجرای دو طرح «کارورزی و مشوق بیمه‌ای» و «یارانه دستمزد» در استان اصفهان آغاز شد
افتتاح چهار پروژه بزرگ صنعت آب و برق كشور
پلی میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات فولادی
چرا قيمت مرغ اوج گرفت؟
كالبدشكافي يك اصلاح
رانت تجار ترجیحی
فرمانده اقتصاد ایران چه کسی است؟
هراس بورس از سقف تاریخی
چهاردهمین رزمایش قطع برق و ارزیابی برق پشتیبان مراکز دارای سطح‌بندی با محوریت تداوم کارکرد
بازده کیفی ۹۵٫۸۷درصد در فولاد مبارکه؛ گامی دیگر در مسیر تعالی و پایداری کیفیت
تجارت خارجی از گمرکات استان اصفهان به یک میلیارد دلار رسید
از کارخانه تا اکوسیستم صنعتی آینده؛ شش جهت‌گیری محوری گروه فولاد مبارکه
خشوئیه؛ جزیره سبز زاینده‌رود با چنار هفت‌صدساله و نقشه راه گردشگری مردم‌محور
کمبود خوراک دام؛ هشدار درباره افزایش قیمت گوشت و لبنیات
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا