اقتصاد بازار: سید عبدالوهاب سهلآبادی در حاشیه دیدار هیئت تجاری آلمانی با استاندار اصفهان که در هتل عباسی برگزار شده بود، پیرامون عرصههایی که اتاق بازرگانی اصفهان تمایل به برقراری ارتباط با اتاق بازرگانی آلمان دارد، اظهار کرد: اتاق بازرگانی یکی از قدیمیترین و باسابقهترین اتاقهای تجاری در کشور است.
وی ضمن اشاره به سابقه فعالیت و همکاری فی ما بین ایران و آلمان در سنوات گذشته عنوان کرد: حضور چندین باره هیئتهای اقتصادی و تجاری آلمانی در اصفهان پس از توافقات انجام شده نشان از داشتن ظرفیت بالقوه مناسب در ایران و اصفهان به منظور جذب سرمایهگذار خارجی و در مقابل تمایل تولیدکنندگان داخلی به برقراری ارتباط با تجار آلمانی است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: امروز جهان به خوبی دریافته که جنگ سخت و درگیری فیزیکی با ایران ناممکن است و از این بابت از طرق مختلف همچون تحریمهای اقتصادی درصدد تحت فشار گذاشتن تجار و تولیدکنندگان ایرانی و در نهایت وخیم کردن وضعیت اقتصادی کشور بودند، در این میان تولیدکنندگان در حال انجام جهاد و حماسه اقتصادی هستند.
وی بیان کرد: قطعا یکی از رسالتهای دولت حمایت از تولیدکنندگان داخلی است، لازم است سیاستهای حمایتی بیشتری برای کمک به صنایع اتخاذ شود، در صورتی که وضعیت تولید بهبود یابد به طور حتم وضعیت اشتغال هم بهبود پیدا میکند.
سهلآبادی افزود: از خبر جمعبندی هستهای میان ایران و 1+5 و لغو تحریمها پس از 12 سال خوشحال هستیم و امید داریم این آغازی برای خبرهای خوشی در عرصه تولید و صنعت کشور باشد.
وی با اشاره به فشار ناشی از تحریمها که بر تولیدکنندگان داخلی در طول سالهای گذشته آمده بود، گفت: ورود هیئتهای تجاری و اقتصادی خارجی به ایران یکی از راههای ورود و جذب سرمایهگذاران خارجی در داخل کشور است که ورود هیئت آلمانی امروز به اصفهان اتفاقی است که نویدبخش آیندهای بهتر در عرصه صنعت را میدهد.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان در رابطه با تمایلات برقراری رابطه اتاق بازرگانی اصفهان با اتاق بازرگانی آلمان و تجار خارجی بیان کرد: همکاری مشترک صنعتی همچون تولید فولاد آلیاژی، صنایع تبدیلی در کشاورزی، صنعت آسانسورسازی، صادرات در بخش کشاورزی با توجه به راهاندازی کارگوی اصفهان، همکاری قطعهسازان اصفهان با صنایع آلمان و همکاری مستقیم و مستقل اتاق بازرگانی اصفهان با اتاق آلمان از آن جمله است.
وی ادامه داد: همکاری اصفهان و آلمان در توسعه تبادل تجاری در صنعت نفت و پتروشیمی با توجه به اینکه اصفهان سهم 30 درصدی بخش تولید در پتروشیمی ایران را دارا است، بررسی امکان راهاندازی خط هوایی اصفهان و آلمان و توسعه صنعت توریسم، ایجاد پایگاه آموزشی صنعتی در اصفهان، ارتباط مستقیم صنایع شیمیایی و دارویی آلمان مانند شرکت مِرک آلمان با صنایع دارویی اصفهان و ایجاد زمینه کارآفرینی در اصفهان با بهرهگیری از صنایع آلمان از دیگر عرصههای تمایل ارتباط و همکاری اتاق بازرگانی اصفهان با آلمان است.