اقتصادبازار: رییس اتاق اصفهان استان اصفهان را مرکز فولادسازی و نساجی ایران برشمرد و گفت: تولید 70 درصد فولاد کشور و وجود دو هزار واحد نساجی در این استان می تواند همکاری مشترکی با هند در این دو بخش را ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی اتاق اصفهان ،«سید عبدالوهاب سهل آبادی»در دیدار با سفیر هند در تالار تشریفات اتاق اصفهان تصریح کرد:وجود دانشگاههای متعدد در استان اصفهان در کنار 8 هزار واحدهای صنعتی یکی از مزیت های اقتصادی استان برای توسعه تجارت با هند به شمار می آید.
سهل آبادی استان اصفهان را در تولیدسیمان ،کاشی و سرامیک و سایر مصالح ساختمانی دارای مزیت دانست و گفت:شرکت های هندی می توانند از ظرفیت تولید مصالح ساختمانی استان برای پروژه های عمرانی خود بهره ببرند. وی با اشاره به سفر هیات بلند پایه اتاق ایران به هند در سال گذشته گفت:هدفمند شدن هیات های تجاری اعزامی می تواند به توسعه روابط اقتصادی دو کشور منجر شود.
رییس اتاق اصفهان ماشین آلات عمده نساجی ایران را اروپایی دانست و گفت: قیمت ماشین آلات فولادسازی و نساجی هند بالاتر از چین و کشورهای اروپایی است و تولید کنندگانی هندی باید در این زمینه تسهیلاتی برای خریداران ایرانی فراهم کنند.سهل آبادی خواستار امضای تفاهم نامه تبادل گردشگر بین اصفهان و هند شد و گفت:اصفهان می تواند مقصد گردشگران فرهنگی هند باشد و با توجه به روند رشد صنعت گردشگری در استان پیشنهاد می شود که سرمایه گذاران هندی در این زمینه به اصفهان سفر کنند.
«سریو استاوا »سفیر هند در ایران در این دیدار با اشاره به اینکه ده روز دیگر از ماموریت وی در ایران باقی مانده است افزود:طی سه سال گذشته به عنوان سفیر هند در ایران مشغول فعالیت بودم و از امروز به عنوان سفیر اصفهان در هند فعالیت خواهم کرد زیرا علاقه ویزه به اصفهان همواره داشتم.
وی با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری اصفهان گفت:شرکت تاتا به عنوان یکی از شرکت های سرمایه گذاری چند منظوره می تواند در بخش هتل سازی اصفهان فعالیت کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خرید نفت خام هند از ایران اشاره کرد و گفت:هند در سال گذشته 30 میلیارد دلار نفت خام هند از ایران خریداری کرده است و حجم تجارت دو کشور قابل افزایش است .
وی از آمادگی هند برای توسعه مبادلات تجاری با استان اصفهان خبر داد و گفت:نساجی و فولاد می تواند دو زمینه مهم برای توسعه همکاری های اقتصادی با استان اصفهان باشد.
«تولایی»معاون خرید شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این دیدار از آمادگی این شرکت با شرکت های فولادسازی هندی خبر داد و گفت:تبادلات فولادی و مواد خام مورد نیاز تولید می تواند همکاری های اقتصادی هند و اصفهان را دوچندان سازد.
«علی نادری»مشاور عالی اتاق اصفهان در این جلسه با اشاره به فعالیت تجاری شرکت های اصفهان به هند گفت: تبادل تورهای تجاری بین دو طرف می تواند روابط اقتصادی را وارد مرحله تازه ای کند .