در سومین روز هفته، دلار از محدوده ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومانی خارج شد و سکه تمام بهار آزادی برای سومین روز متوالی زیر مرز ۴ میلیونی نوسان کرد. روز دوشنبه، دلار ۵۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۱۱ هزار و ۳۹۰ تومان رسید. شاخص ارزی تنها در تاریخ اول مهر قیمت پایینتر ۱۱ هزار و ۳۵۰ تومانی را به ثبت رسانده بود. این افت قیمت از آن جهت اهمیت داشت که دلار از تاریخ ۱۳ مهر تنها در محدوده ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومانی نوسان کرده بود و اکنون به یک محدوده پایینتر قدم گذاشته است. به گفته بازیگران فنی در صورتی که دلار از سطح فنی ۱۱هزار و ۳۵۰ تومانی پایین برود، به سوی سطح حمایتی مهم ۱۱ هزار تومانی حرکت خواهد کرد. دلار در تمام طول سالجاری در برابر پایین رفتن از مرز ۱۱ هزار تومانی مورد حمایت معاملهگران واقع شده است و در صورتی که به زیر آن برود، کمترین قیمت سال جاری ثبت خواهد شد و ممکن است فصل جدیدی از انتظارات کاهشی در بازار فعال شود.
از آنجا که بازار برای مدت زیادی است که در کانال ۱۱ هزار تومانی نوسان میکند، عده زیادی از معاملهگران باور دارند این روند در هفتههای جاری نیز ادامه خواهد یافت و قیمت بهراحتی از مرز یاد شده نزول نخواهد کرد. این در حالی است که گروه دیگری باور دارند نوسانگیران از تغییرات محدود قیمت دلار خسته شدهاند و ممکن است سعی کنند با افزایش فروشها، زمینه خرید ارز برای خود در قیمتهای پایینتر را فراهم کنند.با این حال، آنچه مسلم است بازارساز در ماههای اخیر در برابر بالا رفتن نوسانات بازار مقاومت کرده و همواره سعی کرده است با محدود کردن دامنه تغییرات قیمتی، توجهات از بازار ارز را دور نگه دارد. این موضوع موجب شد که کمکم خود معاملهگران بدون اینکه هزینه زیادی از سوی بازارساز صورت بگیرد، از بازار خارج شوند؛ از آنجا مشخص میشود که بیتوجهی به بازار ارز چقدر محدود بوده است که بازار به هر گونه اخبار سیاسی توجه چندانی نمیکند.در همین حال که نوسانات بازار ارز در هفتههای اخیر محدوده بوده است، در بازار سهام رکوردهای جدید ثبت میشد.در روزی که دلار کاهش بیشتری را تجربه کرد، سکه تمام بهار آزادی نیز سومین افت متوالی را تجربه کرد. دیروز سکه ۵ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۳ میلیون و ۹۶۵ هزار تومان رسید.
افت قیمتی فلز گرانبهای داخلی در شرایطی رقم خورد که در بازارهای جهانی، طلا نهتنها روند نزولی نداشت، بلکه با یک شیب ملایم افزایشی تا ساعت ۴ بعدازظهر توانسته بود خود را به محدوده هزار و ۴۹۰ دلاری برساند. در صورتی که طلای جهانی به بالای مرز هزار و ۵۰۰ دلاری بازگردد، میتواند تا حدی ضربهگیر کاهش قیمت سکه شود و حتی جهت آن را تغییر دهد.البته تعداد زیادی از فعالان بازار داخلی باور دارند، سکه در ماههای اخیر بیشتر از آنکه به روند بهای اونس دقت کند، تحتتاثیر نزول بهای دلار قرار داشته است و احتمالا طی روزهای آینده نیز شرایط بازار ارز داخلی را بیشتر از روند بازارهای جهانی پیگیری خواهد کرد.بیتوجهی سکه به بازارهای جهانی از آنجا مشخص شد که افزایش بهای طلای جهانی تا سطح هزار و ۵۵۰ دلاری نیز نتوانست واکنش چندانی را در میان معاملهگران بازار سکه برانگیزد و همین بیتوجهی به روند طلای جهانی بوده است که زمینهساز ثبت حباب منفی در بازار سکه شده است. حباب فلز گرانبهای داخلی در روزهای اخیر با در نظر گرفتن مالیات ارزشافزوده به نزدیکی مرز ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.