• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 14 آذر 1404, 14 جمادی‌الثانی 1447, Friday 5 December 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 21310
منتشر شده در چهارشنبه, 07 دی 1401 08:43
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
بازی افزایشی سکه در کانال ۲۰ ؛

قفل دلار متشکل شکسته شد

توضیحات

نرخ شاخص ارزی در معاملات بازار متشکل روز دوشنبه سبز شد. پس از توقف قیمت دلار رسمی در نیمه نخست کانال ۳۶ هزار تومانی در معاملات دو هفته اخیر، سرانجام روز دوشنبه قفل حرکت این ارز شکسته شد و با افزایش قیمت حدودا ۴ پله‌ای نسبت به نرخ روز یکشنبه به نیمه دوم کانال ۳۶ هزار تومانی رسید. تحلیلگران بر این باورند که پس از افزایش قیمت‌های چشمگیر در معاملات غیر‌رسمی بازار ارز، نهاد بازار‌ساز با هدف کاهش شکاف قیمتی میان ارقام رسمی و غیر‌رسمی، نرخ دلار در معاملات بازار متشکل ارزی را افزایش داده است.

شنیده‌ها از هسته مرکزی بازار ارز تهران حاکی از آن است که نرخ دلار در معاملات غیر‌رسمی همچنان افزایشی بوده و در حال قله‌نوردی است. در نهایت قیمت هر برگ اسکناس دلار بازار متشکل در پایان معاملات روز دوشنبه با حدود ۴۱۹ تومان افزایش نسبت به نرخ روز پیشین به رقم ۳۶ هزار و ۷۴۸ تومان رسید. روز دوشنبه نرخ سکه طلا نیز در معاملات بازار سکه و طلای تهران افزایشی بود و در نهایت با حدود ۲۱۰ هزار تومان افزایش نسبت به نرخ روز یکشنبه به رقم ۲۰ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان رسید.

صعود دلار متشکل در کانال ۳۶

قیمت دلار بازار متشکل در معاملات روز دوشنبه ۵ دی ماه افزایش یافت. در حالی که قیمت ارز مذکور حدود ۲ هفته در نیمه نخست کانال ۳۶ هزار تومانی نوسان می‌کرد، در شروع معاملات صبح روز دوشنبه با حدود ۴ پله افزایش نرخ به نیمه دوم کانال ۳۶ هزار تومانی رسید. کارشناسان ارزی بازار تهران روند افزایشی مذکور را در جهت کاهش سفته‌بازی در معاملات بازار ارز واجب دانسته و بر این باورند که شاخص مذکور پتانسیل افزایش نرخ‌های بیشتری را نیز دارد؛ چرا که در روز‌های اخیر روند نرخ دلار در معاملات غیر‌رسمی همچنان افزایشی بوده و شکاف میان ارقام رسمی و غیر‌رسمی بازار در حال بزرگ‌تر شدن است. از دیگر نشانه‌های افزایش تمایل افراد نسبت به سفته‌بازی دلاری می‌توان به افزایش حجم معاملات بازار متشکل اشاره کرد. در هفته‌های ابتدایی آذر ماه حجم معاملات روزانه دلاری در سامانه بازار متشکل ارزی در محدوده ۱۰ تا ۱۳ میلیون دلار ثبت می‌شد، اما با افزایش نرخ دلار غیر‌رسمی تقاضا برای خرید اسکناس آمریکایی در سطوح قیمتی پایین‌تر افزایش یافت به صورتی که در روز دوشنبه ۵ دی ماه حجم معاملات دلاری سامانه مذکور در رقم ۲۷ میلیون و ۶۳۱ هزار دلار ثبت شد.

 

رشد حباب سکه طلا

معامله‌گران بازار سکه و طلا در روز دوشنبه ۵ دی ماه شاهد افزایش نرخ مجدد سکه ضرب امامی بودند. در حالی که هر قطعه از این فلز زرد در پایان روز یکشنبه در رقم ۲۰ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان به فعالیت خود پایان بخشیده بود در معاملات صبح روز دوشنبه حدود ۲ پله افزایش یافت و به بازه قیمتی ۲۰ میلیون و ۶۰۰ تا ۲۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی رسید. گفتنی است که افزایش تقاضا جهت خرید سکه امامی سبب افزایش نرخ قابل توجه حباب این کالای سرمایه‌ای نیز شد. در همین راستا حباب فلز زرد که اختلاف میان ارزش ذاتی و بهای معامله شده آن را نشان می‌دهد در بازه قیمتی ۳ میلیون تومانی محاسبه شد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

شرکت گلنور پیشرو درتولید و نصب سیستم های روشنایی طبق استانداردهای جهانی
نشست روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق تعاون استان اصفهان با معاونین اداره کل امور مالیاتی استان
برنامه های صنعت برق اصفهان برای کاهش آلودگی هوا
استاندار اصفهان به پویش ملی «بساز مدرسه» پیوست
۶۰ درصد پروژه‌های نهضت مدرسه‌سازی تاکنون تکمیل شده‌اند
اجرای ۱۲ پروژه با اعتباری حدود ۳ هزار میلیارد تومان در هفت محله
نامه اتاق بازرگانی اصفهان به ریاست جمهوری
تشدید معضل بیکاری و رکود تورمی در اقتصاد کشور
کشف 130 تن برنج احتکار شده در 4 انبار در اصفهان
اجرای عملیات 4 میلیون واکسن در مقابله با تب برفکی در سطح استان
سیزدهمین قرارگاه کنترل بیماری تب برفکی با سویه جدید
سرای زرگرباشی؛ مقصد جدید خرید طلا در قلب اصفهان
دو اَبر پروژه ریلی کشور روی ریل ذوب آهن اصفهان در مسیر پیشرفت
چهار محور سرمایه‌گذاری در مخابرات ایران
کتاب در متن خانواده؛ گامی تازه از فولاد مبارکه در مسیر تعهد به مسئولیت فرهنگی
سلامت معاینه فنی هشت هزار موتورسیکلت در اصفهان
خط اعتباری خرید ماشین‌آلات کشاورزی روی میز تصمیم گیران
اجرای طرح ملی بهینه سازی روشنایی معابر و مراکز صنعتی با محصولات گلنور
بهترین برند چیپ ال ای دی در بازار کدام است؟
شکسته شدن رکورد بازرسی کیفیت و آماده‌سازی تختال‌های فروش مستقیم در فولاد مبارکه
رشد ۳.۷ درصدی تحویل برق به صنایع در آبان‌ماه 1404
دشت مهیار اصفهان،اولین الگوی دهکده ویلایی، توریستی و تفریحی
امضای تفاهم‌نامه «توسعه شبکه فیبر نوری» میان شهرداری و شرکت مخابرات
بورس در یک قدمی کانال۳.۳ میلیونی
تحریک تقاضا با خرید اعتباری
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا