• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: سه شنبه 17 تیر 1404, 12 محرم 1447, Tuesday 8 July 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 17747
منتشر شده در سه شنبه, 11 آبان 1400 08:18
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
سکه محتاطانه رشد کرد

حمایت جدید در بازار دلار

توضیحات

در شرایطی که سطح فروش‌ها در روزهای ابتدایی هفته در بازار ارز بالا رفته بود، روز دوشنبه، کمی قدرت خریداران بیشتر شد. در سومین روز هفته، دلار توانست در سطح ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومانی مورد حمایت معامله‌گران قرار بگیرد و با ۴۰ تومان افزایش به بهای ۲۷ هزار و ۵۷۰ تومان برسد.

به نظر می‌رسد روز دوشنبه نوسان‌گیران افزایشی توانستند با ایجاد تردیدهایی درباره به سرانجام رسیدن مذاکرات هسته‌ای آتی، بخشی از خریداران را به بازار بازگردانند. با این حال، همچنان حجم معاملات پایین بود و بیشتر بازیگران ارزی تمایلی به خرید و فروش نداشتند. در این میان، بخشی از معامله‌گران عنوان می‌کردند که در صورت شروع مذاکرات هسته‌ای، فضای تردید تا حدی زدوده خواهد شد و بار دیگر فروش‌های ارزی افزایش خواهد یافت.

در شرایط فعلی، معامله‌گران نشان داده‌اند که به راحتی حاضر به از دست دادن حمایت ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومانی نیستند. از آن سو، افزایشی‌های بازار در روزهای اخیر قادر نبودند که اسکناس آمریکایی را به بالای محدوده ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان ببرند. به این ترتیب می‌توان گفت که دلار در آبان ماه گرفتار زندان و دامنه قیمتی محدودی در بازه ۲۷ هزار و۵۰۰ تا ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان شده است. هر چقدر دامنه نوسان قیمت دلار کاهش پیدا کند، تمایل نوسان‌گیران برای حضور در بازار کاهش خواهد یافت.

 

یکی از متغیرهایی که نوسان قیمت دلار را در روز دوشنبه تحت تاثیر قرار داد، افزایش قیمت حواله درهم بود. روز گذشته نرخ حواله درهم به بالای خط ۷ هزار و ۵۰۰ تومانی رفت و همین عامل زمینه‌ساز تقویت انتظارات افزایشی شد. در سال‌های اخیر بین روند قیمت دلار و درهم رابطه مستقیمی بوده است، ‌در نتیجه طبیعی است که رشد یکی منجر به افزایش دیگری شود.

به گفته تحلیل‌گران فنی، در صورتی که قیمت حواله درهم بالای خط ۷ هزار و ۵۰۰ تومانی باقی بماند، خریداران بیشتری وارد بازار ارز خواهند شد. برخی از معامله‌گران باور دارند که در روزهای آتی، بازارساز برای جلوگیری از رشد بیشتر درهم، عرضه حواله‌ای خود را بالا خواهد برد. در صورتی که درهم به زیر خط ۷ هزار و۵۰۰ تومانی برگردد، میزان فروش‌ها نیز در بازار ارز داخلی بیشتر خواهد شد. البته بیشتر فعالان اعتقاد دارند که به دلیل مبهم بودن آینده مذاکرات هسته‌ای، ‌در شرایط کنونی، دلار افزایش یا کاهش معناداری را تجربه نخواهد کرد و نوسان در دامنه محدودی را تجربه خواهد کرد. روز دوشنبه با توجه به افزایش جزئی قیمت دلار، سکه امامی نیز در مسیر صعودی قرار گرفت. در سومین روز هفته، فلز گران‌بهای داخلی ۱۰ هزار تومان رشد را به ثبت رساند و در محدوده ۱۱ میلیون و ۸۴۰ هزار تومان قرار گرفت. بخش دیگری از علت رشد محدود سکه، توقف نزول اونس طلا در بازارهای جهانی تا ساعت ۳ بعدازظهر بود. طلا که در انتهای هفته گذشته افت سنگینی را به ثبت رسانده و مرز هزار و ۸۰۰ دلاری را از دست داده بود، روز دوشنبه تا ساعت ۳ بعدازظهر در محدوده هزار و ۷۸۰ دلار تغییرات محدودی را تجربه کرد. اگر اونس طلا به راه کاهشی خود ادامه می‌داد، احتمال داشت که سکه‌بازان در موقعیت فروش قرار بگیرند و به افزایش محدود دلار توجه نشان ندهند.

در روزهای اخیر هر زمان سکه به محدوده ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نزدیک شده است، میزان خریدها در بازار بیشتر شده است. در شرایط کنونی، در صورتی که سیگنال مثبتی از مذاکرات آتی هسته‌ای به بازار برسد و قیمت دلار در مسیر کاهشی قرار بگیرد، ‌سکه توان افت تا محدوده ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را نیز خواهد داشت.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

پيشنهادهايي براي تاب‌آوري اقتصاد ايران
فشار حداكثري يا آغاز بازي تازه؟
تراژدی راه‏‏‌آهن سریع‌السیر
فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی
بریکس در غیاب سران
سرزمینی با اینترنت ۲سرعته!
جو‌سازی برای حمله به آثار تاریخی؟
براي همه يا خواص؟
لطفا «لاتاری» بورس را متوقف کنید
برگرد به آفریقای جنوبی
انجمن دانش‌بنیان اصفهان؛ موتور محرکه‌ نوآوری و توسعه
تداوم اقتدار شبکه‌ی تعاون در خدمت‌رسانی به مردم؛ از دوران دفاع مقدس تا امروز
صعود چین به جمع بزرگ‌ترین تاجران اسلحه
حراست بندر از اقتصاد
بازارها روی دور تند
نیاز به آتش‌بس فوری در بورس!
اقتصاد در تله نااطمینانی
ترکش به بورس
خاورمیانه جدید؛ از رویا تا واقعیت
ترکش جنگ به بورس
«خودرو» در سایه جنگ
تورم در مرز ۴۰درصد
چراغ سبز ترامپ به صادرات نفت نخواستن يا نتوانستن؟
۳۰ همت نقدینگی ناقابل!
هوش‌مصنوعی در عرصه نبرد
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا