شهردار اصفهان گفت: مجموعه تلاش ها و برنامه ریزی های ما در مدیریت شهری اصفهان، تقویت قدرت اقتصادی شهر را دنبال می کند که در این راستا ایجاد رویکرد استراتژیک، نگاه دقیق به مزیت های رقابتی شهر، تاکید بر پویایی شهروندان و تلاش برای رشد منطقه ای، فرصت سازی برای همه مردم در آینده شهر، حرکت به سوی یکپارچگی اجتماعی و.... به عنوان سرفصل های اجرایی مشخص و تدوین شده است.
تمرکز بر تمام مردم شهر
وی با بیان اینکه ما با یک برنامه سنجش پذیر آمدیم و مجموعه اقدامات در مناطق شهری اصفهان زمینه سنجش پذیری اقدامات ما را فراهم کرده است، گفت: بیشتر تمرکز ما در اجرای طرح هایی بوده که اثربخشی آن متوجه همه مردم بوده است. در همین راستا طرح هایی همچون ساماندهی چهارباغ عباسی، طرح جامع شهر اصفهان، اصفهان 1405، اصفهان 2020، رینگ چهارم ترافیکی و .... در حال اجرایی شدن است.
نوروزی با اشاره به اینکه ما به همه مناطق برای جلب مشارکت بخش خصوصی میدان داده ایم و امروز شاهد پروژه های محرک توسعه در مناطق در همین راستا هستیم، افزود: انضباط مالی در دو سال اخیر محقق شده و در زمینه کارآفرینی نیز با فعالیت دوباره پروژه های نیمه کاره و آغاز طرح های جدید، افراد و شرکت های زیادی مشغول به کار شدند. وی ادامه داد: آثار اصلاح زیرساخت های شهر برای همگان در آینده روشن خواهد شد که در این زمینه طرح هایی همچون سامانه بودجه شهرداری، بارگذاری سامانه شفاف سازی شهر، طراحی پروفایل شهری، سامانه املاک شهروندی و راه اندازی سیستم «ای وی ال» و «ای اف سی» عملیاتی شده است.
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه در نهایت در مجموع تلاش ها و برنامه ریزی ها به دنبال تقویت قدرت اقتصادی شهر هستیم، ادامه داد: توجه به محیط زیست و ایجاد شرایط اجتماعی، حرکت در مسیر رشد شهر هوشمند، افزایش کارایی با کمترین منابع مالی، ایجاد رویکرد استراتژیک، نگاه دقیق به مزیت های رقابتی شهر، تاکید بر پویایی شهروندان و تلاش برای رشد منطقه ای، فرصت سازی برای همه مردم در آینده شهر، حرکت به سوی یکپارچگی اجتماعی از جمله مولفه هایی هستند که با تمرکز بر آنها تلاش داریم تا شاهد شهری زیست پذیر و رقابت پذیر باشیم.
1553 پروژه
در حال اجراست
وی در مورد طرح های عمرانی شهر اصفهان نیز گفت: پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح در بزرگراه شهید اردستانی با 46 درصد پیشرفت، پروژه مجموعه پل ها و تقاطع های نصف جهان با 24 درصد پیشرفت و پروژه مرکز همایش هاي بين المللي اصفهان با 74 درصد پیشرفت، پروژه احداث ادامه بلوار فرزانگان، پروژه میدان امام علی(ع) و آغاز خط دوم متروی اصفهان از دو محور مدرس نجفی و شهرک امام حسین بخشی از ابرپروژه های درحال اجرا در شهر اصفهان است.
نوروزی افزود: از مهرماه 97 تا شهریور 98، 477 قرارداد منعقد شده، 416 قرارداد تحویل موقت شده، 496 قرارداد تحویل قطعی شده، 10 پروژه خیابانسازی تحویل موقت شده، 27 پروژه خیابانسازی تحویل قطعی شده، 9 پروژه خیابانسازی در دست اقدام، 18پروژه پیاده روسازی تحویل موقت شده، 26 پروژه پیاده روسازی تحویل قطعی شده، 17پروژه پیاده روسازی در دست اقدام، 78 پروژه آسفالت تحویل موقت شده، 101 پروژه آسفالت تحویل قطعی شده، 61 پروژه آسفالت در دست اقدام، 79 پروژه شاخص فعال (بالای یک میلیارد تومان) و 40 پروژه شاخص فعال در سال 98 آغاز شده است.
وی اظهار کرد: طبق آخرين اطلاعات بارگذاري شده تا پايان خرداد ماه سال 1398، تعداد یک هزار و 553 پروژه ثبت شده که 68 مورد مشارکتی، یک هزار و 181 مورد عمرانی، 104 مورد پژوهشی و 200 طرح در حوزه «آی تی» بوده است.
فعالیت 118 پروژه مهم
در مناطق 15 گانه
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه تعداد پروژه های مهم منطقه ای در شهرداری اصفهان در حوزه های مختلف، حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری، سازمان فرهنگی – تفریحی و معاونت شهرسازی و معماری در مجموع 118 مورد بوده است، اظهار کرد: پیشرفت واقعی این تعداد پروژه نیز تاکنون 37 درصد بوده است.
نوروزی با بیان اینکه در کل تعداد پروژه های مهم منطقه ای 118 عنوان پروژه است که تاکنون پیشرفت واقعی آن 37 درصد بوده است، اظهار کرد: در حوزه نوسازی و تحول اداری نیز در شهرداری اصفهان تهیه طرح تعالی سازمانی، سرآمدی و افزایش بهره وری شهرداری با هدف اصلاح و بهبود فرایندهای موثر بر رضایت شهروندان و با شعار "شهر متعالی ، شهروند متعالی، شهرداری متعالی" با رویکرد ارتقا زیست پذیری و تحقق حکمرانی خوب شهری، طرح اصفهان در مسير امید؛ شهرداري در مسير تعالي، تسري مدل ارزيابي تعالي سازماني به مناطق و سازمان هاي وابسته به شهرداري، اجرای برنامه تربیت ارزیاب مدل تعالی سازمانی EFQM در شهرداری اصفهان، شركت در شانزدهمين جايزه ملي تعالي به عنوان اولين شهرداري در كشور و اخذ تقديرنامه سه ستاره براي اولين سال حضور در سطح ملي با بیش از هزار نفر ساعت آموزش و تدوین اظهارنامه تعالی سازمانی و شناسایی و اولویت بندی 80 پروژه بهبودی، اجرایی شده است.
درآمد 35 هزار میلیارد ريالی
تا مهر 98
وی بودجه سال 98 شهرداری اصفهان را چهار هزار و 100 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بودجه معاونت فرهنگی – اجتماعی شهرداری در سال جاری بیش از دو هزار میلیارد ریال، معاونت اداری – مالی بیش از 10 هزار میلیارد ریال، معاونت برنامه ریزی بیش از 600 میلیون ریال، معاونت حمل و نقل و ترافیک بیش از 19 هزار میلیارد ریال، معاونت خدمات شهری بیش از 7 هزار میلیارد ریال و معاونت معماری و شهرسازی بیش از یک هزار میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه عملكرد درآمدي شهرداري اصفهان از مهرماه 97 تا پایان شهریورماه سالجاری 35 هزار و 105 میلیارد ريال بوده است، تصریح کرد: عوارض بر پروانه هاي ساختماني، عوارض بر مازاد تراكم، بهای پارکینگ، جريمه كميسيون ماده صد، درآمد حاصل از قانون ماليات بر ارزش افزوده، عوارض وصولی متمرکز)قانون ارزش افزوده)، عوارض پروانه كسب و پيشه و صدور پروانه، عوارض نوسازي، عوارض ساليانه خودروهاي سواري، منابع حاصل از تامين مالي (وام، اوراق مشاركت)، فروش اموال غير منقول و تبديل دارايي و ساير درآمدها منابع تامین درآمد شهرداری اصفهان طی این مدت بوده است. وی ادامه داد: فروش اوراق مشاركت برای فاز 2 خط 2 قطار شهري به مبلغ 5 هزار ميليارد ريال، فروش اوراق مشاركت برای توسعه سامانه اتوبوس های تندرو به مبلغ 2 هزار ميليارد ريال، پیگیری به منظور انتشار اوراق مشارکت توسعه سامانه اتوبوسرانی تندرو به مبلغ 3 هزار و 200 میلیارد ریال و اخذ مصوبه شورای اسلامی شهر جهت انتشار اوراق مشاركت بافت فرسوده طرح حرم حضرت زينب به ميزان 5 هزار ميليارد ريال از اقدامات یکسال اخیر در حوزه انتشار اوراق مشارکت بوده است.