اقتصاد بازار: استاندار اصفهان گفت: انرژی های پاک و گردشگری، بسترهای خوبی برای سرمایه گذاری و مشارکت آلمانی ها در این استان است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد بازار، رسول زرگرپور روز چهارشنبه در دیدار با وزیران امور اقتصادی و انرژی سه ایالت'مکلنبورگ' - 'فورپومرن، زاکسون و زاکسون' - 'آنهالت آلمان' در محل تالار اشرف اصفهان، افزود: میزان مبادلات اقتصادی و فرهنگی ایران و آلمان در همه ادوار خوب و گسترده بوده است و پیش بینی می شود پس از برجام این ارتباطات نیز افزایش یابد.
وی با اشاره به نخستین قرارداد خارجی پس از برجام در اصفهان که دیروز به امضاء رسید، اظهار کرد: این قرارداد میان یک شرکت آلمانی و یک شرکت اصفهانی منعقد شد و ما امیدوار به بهبود شرایط برای انتقال تجربه ها و گسترش ارتباطات اقتصادی و گردشگری هستیم.
وی با بیان تولید ۲۵ درصد از فرآورده های نفتی کشور در اصفهان تاکید کرد: مدیریت این استان علاقه مند به توسعه انرژی های نو و پاک از جمله انرژی های خورشیدی و بادی است.
زرگرپور با بیان اینکه دو شرکت آلمانی برای احداث دو نیروگاه خورشیدی در استان اعلام آمادگی کرده اند، افزود: شرق اصفهان از انرژی خورشیدی خوبی برخوردار است و تا یکهزار مگاوات امکان تأمین انرژی خورشیدی را در این منطقه داریم.
وی با بیان اینکه استان اصفهان مناطق بادخیز خوبی نیز دارد، تصریح کرد: دولت ما برای انرژی پاک، یارانه می پردازد و فکر می کنیم که از نظر تأسیس و انتقال فناوری بستر خوبی در این زمینه در اصفهان فراهم باشد.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه طرح های بزرگی در بخش سدها و قطار سریع السیر در این استان تعریف شده است، گفت: در بخش زیربنایی نیز می توان سرمایه گذاری های خوبی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه صنعت آلمان و اصفهان از یکدیگر شناخت کافی دارند، اظهار کرد: این شناخت یک مزیت است و با توجه به اینکه اصفهان، صنعتی ترین استان کشور است می توان مذاکره های خوبی با این صنایع بویژه از طریق اتاق بازرگانی داشت.
زرگرپور با اشاره به اینکه، اصفهان، مرکز صدور محصولات به کشورهای همسایه ایران از جمله عراق، پاکستان و افغانستان است، تاکید کرد: ورود به ایران و اصفهان می تواند پایگاهی برای ورود و فعالیت در کشورهای اطراف باشد که هیچ کشوری در منطقه از این مزیت برخوردار نیست.
زرگرپور همچنین با بیان اینکه بیشترین تعداد گردشگران اروپایی در اصفهان، گردشگران آلمانی هستند، گفت: ما در بخش خدمات گردشگری از جمله هتل سازی از سرمایه گذاری و انتقال دانش فنی آلمان استقبال می کنیم.
وی با اشاره به اینکه اصفهان با ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی، قطب صنعت کشور است، تاکید کرد: این صنعت نیاز به فناوری، بازسازی و نوسازی و صنعت سبز و سازگار با محیط زیست دارد.
زرگرپور بابیان اینکه ۹ هزار واحد صنعتی علاقمند به مشارکت در این سه بخش هستند، گفت: آلمان کشوری پیشرفته است و در برخی از رشته ها حرف اول را می زند و با توجه به اینکه بسیاری از کارخانه های این کشور سال هاست در ایران فعالیت می کنند می توانند با واحدهای صنعتی اصفهان وارد مذاکره شوند.
وی با اشاره به تاریخ و فرهنگ اصفهان نیز تصریح کرد: اصفهان سابقه پنج هزار ساله دارد و اکنون نیز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.
زرگرپور افزود: اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت، قطب صنعت کشور است و کارخانه های بزرگ فولاد، انرژی هسته ای، صنایع نظامی، پتروشیمی و هواپیماسازی در این استان مستقر است.
وی با بیان اینکه اصفهان در کشاورزی نیز جایگاه خاصی دارد، گفت: بیشترین شهرت اصفهان به گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی آن است.
زرگرپور ادامه داد: اصفهان بعنوان یکی از۱۰ شهر دیدنی جهان توسط یونسکو و بعنوان شهر جهانی صنایع دستی انتخاب شده است چراکه نیمی از رشته های صنایع دستی در این شهر صفهان تولید می شود و سال آینده نیز پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه گردشگران از ۸۶ کشور دنیا به اصفهان سفر می کنند، افزود: بیشترین تعداد گردشگران خارجی از کشور آلمان بوده اند و این تعداد تا چندین برابر می تواند افزایش یابد.