به گزارش اقتصادبازار، جلسه کمیته مدیریت شرکت فولاد مبارکه با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه، معاونان و مدیران نواحی بهره‌برداری و پشتیبانی برگزار شد، در این جلسه، ابتدا گزارش عملکرد و وضعیت ایمنی شرکت در ماه‌های اخیر ارائه شد.

حمیدرضا عظیمیان، گفت: حتی یک حادثه هم برای شرکت زیان‌بار و زیاد است؛ به همین دلیل و به‌ منظور پیشگیری از بروز هرگونه حادثه باید با مطالعه دقیق شبه‌ حوادث و استخراج علل حوادث جزئی از بروز حوادث بزرگ پیشگیری کنیم.

سپس مدیران نواحی آهن سازی، فولادسازی، نورد گرم و سرد گزارش‌های جداگانه‌ای از روند تولید در چهارماهه اخیر ارائه کردند و مدیرعامل فولاد مبارکه در این بخش با اشاره به اهمیت توسعه تولید محصولات ویژه در شرکت گفت: تیم‌های تحقیقاتی در شرکت باید برای گسترش تولید محصولات خاص برنامه‌های مدونی داشته باشند و با همکاری واحدهای تولیدکننده شرایطی فراهم کنند تا هرگاه نیاز باشد، محصولات جدید را به هر میزان که سفارش داشته باشیم، تولید کنند و توانمندی تولید پایدار در شرکت همچنان با قوت و صلابت ادامه داشته باشد.

عظیمیان در همین خصوص با اشاره به اهمیت ایجاد یک واحد پایلوت برای تولید برخی محصولات جدید در نواحی تصریح کرد: همان‌گونه که این واحد پایلوت در ناحیه آهن‌سازی شرکت وجود دارد، باید با مطالعه طرح و بررسی‌های دقیق به سمتی حرکت کنیم که در واحدهای پایلوتِ کوچک‌تر از خطوط اصلی، ابتدا محصولات جدید تولید شود تا بتوان با صرف کمترین هزینه در مواد اولیه، نیروی انسانی و وقت، به اطلاعات عدم و نفع تولید محصول جدید دست یافت. پس از آن، موضوع تأمین سنگ‌آهن و میزان موجودی کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی شرکت مطرح شد و مهندس عظیمیان در این خصوص گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده و همکاری خوب مسئولین کشور ان‌شاءالله به‌ زودی مشکل تأمین سنگ‌آهن فولادسازان کشور نیز مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه درباره چالش کمبود مواد اولیه در چندماه اخیر گفت: فولاد مبارکه باید برای تکمیل حداکثری زنجیرۀ تولید فولاد، به معادن وصل شود. این امر اجتناب‌ناپذیر است و باید برای آن برنامه‌های بلندمدت، زودبازده، دقیق و مدونی داشته باشیم.

عظیمیان در پایان این جلسه با تاکید بر اینکه باید در دوره جنگ اقتصادی همه به دور از نگاه منطقه ای به فکر افزایش توان اقتصادی و گسترش رونق تولید در کشور باشیم، تصریح کرد: درست است که فولاد مبارکه در منطقه اصفهان بنا نهاده شده، اما نباید فراموش کرد که این دستاورد بزرگ صنعتی کشور که درست در زمان جنگ و با اولویت دست‌یابی به تولید ورق و رهایی از وابستگی به واردات ساخته شده است، سرمایه ملی است؛ از این‌ رو همه مردم و مسئولان باید به‌ دور از هرگونه نگاه منطقه‌ای و قومی از دل‌ و جان برای حفظ و ارتقای آن همت کنند.