• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: شنبه 14 تیر 1404, 9 محرم 1447, Saturday 5 July 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 10029
منتشر شده در چهارشنبه, 22 آبان 1398 08:44
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مشاور معاون وزیر کشاورزی مطرح کرد؛

رتبه چهارم ایران در تولید عسل

توضیحات

مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: ایران با تولید سالانه ۸۸ هزار تن عسل رتبه چهارم جهان را در این زمینه به خود اختصاص داده‌است.

غلامحسین طهماسبی دوشنبه شب در پنجمین جشنواره استانی عسل “کنار” در جم بیان کرد: طبق آمارهای جهانی در سال ۲۰۱۷ میزان تولید عسل جهان، یک میلیون و ۶۰ هزار تن در سال است که سهم ایران ۶۹ هزار تن بود اما هم‌اکنون این رقم به ۸۸ هزار تن رسیده‌است.

وی اضافه کرد: همچنین ایران هفت میلیون و ۲۰۰ کندوی عسل از مجموع ۹۰ میلیون کندوی عسل جهان را در اختیار دارد و  از این حیث پس از کشورهای ترکیه، هند و چین رتبه چهارم جهان را داراست و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، انتظار داریم این رتبه ارتقا یابد.

طهماسبی با اشاره به شیوع بیماری هایی چون دیابت، مشکلات کبدی و افسردگی در ایران و جهان اظهار داشت: یکی از راه‌های مهم در کاهش بیماری‌های خاص مثل دیابت و کبد تغذیه است که یکی از مواد غذایی سالم عسل با دارا بودن ویژگی‌های شفابخشی بسیار بالا است.

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: عسل کنار که استان بوشهر در تولید آن پیشتار است یکی از عسل های باکیفیت جهان است که بر اساس تحقیقات انجام شده از لحاظ کیفی، ویژگی‌هایی مشابه مرغوب ترین عسل جهان را داراست.

طهماسبی بیان کرد: به طور قطع با تحقیقات بیشتری که در دست اجر است ویژگی‌های شفابخشی این نوع عسل، بیشتر شناخته خواهد شد.

او  یادآور شد: نخستین سرطان در مردان سرطان گوارش است که یکی از درمان های مهم برای این بیماری، عسل کنار کوچک است که در شهرستان جم و جنوب کشور به وفور یافت می‌شود.

مشاور وزیرجهاد کشاورزی اظهار کرد: بر خلاف بسیاری از مواد غذایی سالم، سرانه مصرف عسل در ایران در شرایط مطلوبی است و امیدواریم این ماده غذایی نقش بیشتری را در سفره‌های خانوارها ایفا کند.

منبع: ایرنا

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

جو‌سازی برای حمله به آثار تاریخی؟
براي همه يا خواص؟
لطفا «لاتاری» بورس را متوقف کنید
برگرد به آفریقای جنوبی
انجمن دانش‌بنیان اصفهان؛ موتور محرکه‌ نوآوری و توسعه
تداوم اقتدار شبکه‌ی تعاون در خدمت‌رسانی به مردم؛ از دوران دفاع مقدس تا امروز
صعود چین به جمع بزرگ‌ترین تاجران اسلحه
حراست بندر از اقتصاد
بازارها روی دور تند
نیاز به آتش‌بس فوری در بورس!
اقتصاد در تله نااطمینانی
ترکش به بورس
خاورمیانه جدید؛ از رویا تا واقعیت
ترکش جنگ به بورس
«خودرو» در سایه جنگ
تورم در مرز ۴۰درصد
چراغ سبز ترامپ به صادرات نفت نخواستن يا نتوانستن؟
۳۰ همت نقدینگی ناقابل!
هوش‌مصنوعی در عرصه نبرد
۲۵ دستورکار برای اقتصاد جنگی
اقتصاد ایران پس از ۱۲ روز
افزایش ۵۳ درصدی واردات کالاهای اساسی
آتش‌بس در بازارها
رصد اقدامات حمایتی
موقعیت کدالی- جنگی!
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا