• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: چهارشنبه 10 دی 1404, 11 رجب 1447, Wednesday 31 December 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 11927
منتشر شده در پنج شنبه, 14 فروردين 1399 11:14
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

تأثیر مثبت کرونا بر برخی بخشهای اقتصادی مالزی

توضیحات

در کنار خسارت ها و هزینه‌های سنگینی که شیوع ویروس کرونا بر سلامت و بخشهای مختلف اقتصادی جهان و از جمله مالزی داشته است، به نظر می رسد برخی بخشهای اقتصادی از بروز چنین شرایطی نه تنها متضرر نشده بلکه منتفع نیز بوده اند.

در کنار خسارت ها و هزینه‌های سنگینی که شیوع ویروس کرونا بر سلامت و بخشهای مختلف اقتصادی جهان و از جمله مالزی داشته است، به نظر می رسد برخی بخشهای اقتصادی از بروز چنین شرایطی نه تنها متضرر نشده بلکه منتفع نیز بوده اند.

یکی از این بخش ها، صنعت تولید دستکش های طبی در مالزی می‌باشند. به گفته انجمن تولیدکنندگان دستکش های پزشکی مالزی( Malaysian Rubber Glove Manufacturers Association (MARGMA پیش بینی می‌شود که تولید دستکش طبی در مالزی در سالجاری به میزان 16٪ رشد داشته و به رقم 345 میلیارد دستکش برسد. به این ترتیب سهم بازار مالزی با دو درصد افزایش به 65٪ از کل تولید دستکش طبی در  جهان می رسد و تایلند با حدود 18٪  و چین با 9٪  پس از مالزی قرار دارند.

شرکت Top Glove بعنوان بزرگترین شرکت تولید کننده دستکش های طبی درمالزی اعلام کرده که سفارشات شرکت در  فوریه دو برابر شده است. ارزش سهام این شرکت حدود 3.5 میلیارد دلار (2.9 میلیارد پوند) تخمین زده میشود. از دیگر شرکت های مهم تولید دستکش در مالزی می‌توان به Kossan Bhd و Careplus Group Bhd اشاره کرد.

 شرکت Top Glove Corp Bhd که بزرگترین تولید کننده دستکش های پزشکی در جهان ظرفیت تولید 200 میلیون دستکش در روز را دارد و البته به دلیل محدودیت های قرنطینه ای اعمال شده از طرف دولت مالزی، در حال حاضر تولیداتش به نصف کاهش یافته است. دولت مالزی به شرکت های تولید کننده دستکش و سایر محصولات ضروری اجازه داده که به صورت پاره وقت و با رعایت شرایط سخت بهداشتی فعالیت داشته باشند.

مدیر اجرایی شرکت مذکور اعلام کرده به دلیل عدم فعالیت شرکتهای تولیدی کارتن، این شرکت برای بسته بندی و ارسال دستکش ها برای مصرف کنندگان از جمله برای بیمارستان‌ها با مشکل مواجه شده است. شرکت Top Glove  خود 50 درصد از کارتن‌های مورد نیاز برای بسته بندی را تأمین می‌کند.

مدیر عامل شرکت شرکت بسته بندی Etheos Imprint Technology اعلام نموده با وجود معافیتی که برای آن شرکت در نظر گرفته شده ولی شرکت عملا تعطیل است، چون هنوز تأییدیه فعالیت صادر نشده است!

شایان ذکر است سازمان غذا و داروی ایالات متحده که برخی از شرکتهای مالزیایی را به اتهام بکارگیری نیروی کار اجباری تحریم و واردات محصولات آنها را به آمریکا ممنوع اعلام کرده بود، با توجه به کمبود دستکش های طبی و نیاز فوری به آن، استانداردهای خود را نادیده گرفته و اعلام نموده می‌توان از دستکش های پزشکی فراتر از عمر مفید تعیین شده، استفاده کرد و ایالات متحده ممنوعیت واردات از شرکت تولیدی دستکش طبی در مالزی از جمله از شرکت WRP Asia Pacific را که قبلاً متهم به استفاده از نیروی کار اجباری بود، را برداشته است.

وزارت بهداشت و درمان انگلیس نیز از مقامات مالزی درخواست نموده تولید و حمل دستکش های طبی را که از "اهمیت بسیار بالایی برای مبارزه با COVID-19" برخوردار است ، در اولویت قرار دهند.

لازم به ذکر است تا کنون در مالزی مالزی حدود 1800 نفر به ویروس کرونا مبتلا و  17 نفر فوت کرده اند و دولت مالزی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس از تاریخ  18 مارس تا 14 آوریل 2020  محدودیت های سخت قرنطینه ای درکشور اعمال کرده است. 

 
 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

«پرش»؛ سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه بر آینده هوشمند صنعت
بازخوانی وضعیت معادن اصفهان در شورای حفظ حقوق بیت‌المال
برگردان شبکه مسی به فیبرنوری در مجموعه ۳۷۰ واحدی صبا شهر بهارستان
چهارشنبه دهم دی‌ماه؛ باغ ارغوان نماد پیوند اقتصاد شهری و نشاط اجتماعی افتتاح می‌شود
اصفهان؛ پایلوت ملی نظام یکپارچه آدرس‌های ژئوکدشده، جی‌نف
فولاد هرمزگان؛ سکوی راهبردی فولاد مبارکه برای حضور جهانی
مرگ کارآفرینی در سایه سیاست‌های معکوس
تثبیت در داخل؛ جهش در صادرات
پایداری تولید و کنترل کیفیت در شرایط جوی دشوار فولاد مبارکه
ترسیم راهبردهای آینده فولاد مبارکه با نگاه سیستمی و توجه به سرمایه انسانی
انتخاب گروه فولاد مباركه به‌عنوان كارفرمای پژوهشی برتر استان اصفهان
توزیع بیش از ۴۴هزار تن کود شیمیایی یارانه ای
ضدعفونی هزار ان خودرو و 250 هزار مترمربع از کشتارگاه، ایستگاه های جمع آوری شیر و دامداری ها
بازدید دادستان شهرستان نایین از کشتارگاه دام این شهرستان
ماتريس بازي در ايران
گذار پارادايمي از اقتصاد يارانه‌اي به واقع‌گرايي انقباضي
هزینه تصمیمات غلط روی دوش مردم
تحقق امنیت غذایی کشور نیازمند تدابیر دولت در تامین به موقع نهاده ها است
رشد تولید در گروه فولاد مباركه
دادستانی کل کشور حامی معنوی اولین المپیاد ملی حقوق شد
نقش کلیدی بازچرخانی پساب در حفاظت از منابع آبی
جشنواره آفتاب امید و توانمندی را در آیینه ی هنر بازآفرینی می کند
چالش‌های نوین صادرات در ترازوی گمرک و انجمن صادرکنندگان اصفهان
تخصیص ۵۵۰۰تن انواع کودهای یارانه دار در استان اصفهان
تقدیر استاندار اصفهان از مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان دبیر جشنواره کارآفرینان برگزیده هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا